23948sdkhjf

Designet er nytt - innholdet er bedre - og menneskene de samme.: Velkommen til "nye" tungt.no

I dag er vi veldig glade. «Nye» Klikk.no, som også tungt.no er en del av, er lansert etter lang tids planlegging. Det fortjener vi alle.

Flinke folk har tatt en ordentlig ryddejobb for å gjøre leseropplevelsen best mulig. Sidene våre er nå raskere å laste inn, har mer luft, og større bilder.

Menyen er mer oversiktlig og i den blå tungt-stripa på toppen vil du til venstre se en undermeny der du enkelt kan gå til forumet, finne medieinfo, abonnere på våre blader eller kontakte oss. For å nevne noe.

Samtidig er annonsørene ivaretatt - det er tross alt de som sørger for at tungt.no eksisterer.

På sin plass

Vi har gjennom årene fått en rekke tips og innspill til hvordan gjøre tungt.no til et enda bedre nettsted.

Vi har lyttet, forkastet noe og videreutviklet annet. Mange av våre lesere har lenge etterlyst en bedre mobilplattform. Det er på plass. På plass er også en sterkere tilknytning til sosiale medier.

Det fortjener dere lesere. Vi kan kanskje si at også det er på sin plass?

Da vi startet tungt.no i 2008 var en håndfull personer innom sidene daglig. De fleste jobbet i redaksjonen. Det økte raskt. Mandag denne uken hadde vi nesten 60.000 økter. Det forplikter. Vi vet det.

Litt som en ny bil...

Det heter seg at en bedrift som ikke fornyer seg ti prosent årlig, er utdatert om ti år. Samtidig er det skummelt å endre for mye på en gang, ellers vil ikke leseren kjenne seg igjen.

Med så store endringer som vi nå har gjennomført vil det derfor være naturlig om enkelte elementer vil kjennes annerledes, iallefall de første gangene du klikker innom. Men det gir oss som skriver på tungt.no langt flere muligheter enn tidligere. Dermed kan vi lage et bedre produkt.

Det hele blir litt som en nybil-lansering. Den første tiden synes man kanskje at noe er uvant - men etter kort tid føler man seg hjemme og den «gamle bilen» blir brått veldig rusten der den står.

Nyheter, reportasjer....og også litt enklere underholdning

Det blir som tidligere nyheter, gode reportasjer og spennende artikler fra både transport og anlegg. Logistikk-interesserte vil også se mer av vårt nye tilskudd «Logistikk & Ledelse».

Men bransjen er ikke bare alvor. Om du scroller nederst på tungt, vil du se morsomme videoklipp og litt enklere underholdning også. Noen minutters pause fortjener vi.

De nærmeste dagene vil vi bruke på å rydde opp småfeil som naturlig nok kommer ved en så stor lansering.

Noen detaljer vil sikkert småkrangle litt den første tiden - men husk: vi jobber tungt med saken - og håper du liker våre nye sider...

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109