Velkommen til Transportsentralen i Trondheim!

”TransportMagasinet & Scania På Veien” er nå på plass hos Transportsentralen i Trondheim. Allerede er praten i gang, og ikke minst er interessen stor rundt demonstrasjonen av VBGs automatiske tilhengerkobling. Kom innom du også da vel!

Publisert Oppdatert

Det nye og flotte anlegget til Transportsentralen i Trondheim danner en flott ramme rundt vårt besøk. I tillegg til kaffe, noe å bite og en hyggelig prat, kan vi stolt vise fram VBGs automatiske tilhengerkobling. Dette systemet gjør hverdagen svært mye enklere for de som skal koble av og på hengeren mye i løpet av dagen. Det hele fjernstyres nemlig fra førerhuset. De som stikker innom TransportSentralen i Trondheim i dag, kan ved selvsyn oppleve nyvinningen i praksis, eller hvorfor ikke prøve det selv?

I tillegg har vi to biler til prøvekjøring, en Scania P 320 distribusjonsbil, med den helt nye 9-literen, samt en Scania R620 6x4 dumper med kjerre. Anleggsbilen er utstyrt med dumperkasse fra Istrail. Har du ikke siste utgave av TransportMagasinet eller AnleggsMagasinet, eller ønsker å abonnere? Det fikser vi også her hos oss i dag.

Vi håper vi sees på TransportSentralen i Trondheim!

Les også: Vi ses på veien!