Vellykket USA-tur!

Etter 11 herlige dager ”over there” kom 50 slitne, men svært fornøyde deltagere hjem fra TMs USA-tur på lørdag. Det har vært 11 dager spekket med opplevelser, ikke minst i forbindelse med den flotte messa Mid America Trucking Show i Lousville, Kentucky. I tillegg har vi vært innom en rekke truckstops, lastebilforhandlere og museer.

Årets TM-tur til USA er over for denne gange. Her vinker deltagerne farvel til USA, stående rundt gitarbassenget ved hotellet i Elvis Presley Blvd., Memphis.

Årets TM-tur til USA er over for denne gange. Her vinker deltagerne farvel til USA, stående rundt gitarbassenget ved hotellet i Elvis Presley Blvd., Memphis.

Publisert Oppdatert

På årets tur, som var den sjette i rekka, deltok det noen gjengangere fra tidligere, men flesteparten hadde aldri vært med oss til USA før. Snakk om trivelig gjeng! Her fant man tonen lynraskt, skaffet seg nye venner og bekjente, ikke minst er dette folk med samme interesse som en selv.

Les også: 50 TM-lesere er i gang med USA-eventyret

Siste døgnet i USA tilbrakte vi i Memphis, Tennessee, der vi blant annet opplevde hjemmet til Elvis Presley, Graceland.

Flere av deltagerne hadde et sterkt forhold til "Kongen" og det ble nok felt en og annen tåre der. Deretter tok vi turen ut på Mississippi. I over 30 varmegrader var det deilig med en båttur, før vi satte kursen mot flyplassen for å reise hjem.

Der ble vår faste bussjåfør Leroy Duncan takket av med litt innsamlede penger fra alle deltagerne, og det var flere enn Leroy som hadde en tåre i øyekroken.

Vi gleder oss til å treffe ham igjen i forbindelse med vår neste USA-tur i 2012.

Har du lyst til å være med?

Les også: MATS i gang

Les også: Kveldskos i Kentucky