23948sdkhjf

Fra Büssing til Regent!: FRA BÜSSING TIL REGENT!

Veteranlastebilen nr. 2 2017 er spekket med nostalgi, enten man liker gamle bilder, lastebilhistorie eller strøkne restaureringer.

Påsken er her og tradisjonen tro kaster nordmenn seg over påskekrim, både på TV og i bokform. Men skulle du trenge et lite pusterom fra skumle, bloddryppende krimhistorier så har vi en anbefaling – Veteranlastebilen.

Årets andre utgave kan tilby 76 sider fulle av transportnostalgi. Vi kan nevne Helge Dahls utrolig flotte Scania-Vabis Regent, en lastebil han begynte å restaurere for 30 år siden. Eller hva med å lese om historien til tyske Büssing, produsenten som begynte med underliggende motor allerede på 30-tallet.

Vi har også besøkt Holen Transport på Midtskogberget og sett på den utrolige samlingen med veteranlastebiler. Visste du forresten at Mercedes-Benz´ legendariske «strek-8» personbil også ble bygget som pickup? Eller vet du hvordan vedgassgeneratorene som var i bruk på kjøretøy under krigen fungerte?

Dette, og mye, mye mer kan du lese om i Veteranlastebilen nr. 2, 2017. Og har du ikke allerede bladet finnes det til salgs i velassorterte utsalgssteder der godt lesestoff kan kjøpes.

Du finner også et godt tilbud på abonnement her.

God fornøyelse og God Påske!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078