23948sdkhjf

Veteraner: Hardangertreff avlyst - men treff blir det!

Veteranentusiastene kan fortsatt plotte inn 8. til 10. juni på sommerens turnèliste.

- Et år uten treff i Hordaland går jo ikke. Så vi drar det til Jondal denne gangen, bare 17 minutter unna Odda. På steintippen der massene fra Jondalstunnelen ligger, får vi plass til 150 lastebiler, forteller ildsjelene Ole Gunnar Tuft og Stig Tore Anthun.

De presiserer at de har jobbet med dette kun i noen dager, etter at Hardangertreffet nylig meldte at de ikke kommer til å arrangere treff i år. Men veteranbiltreff blir det, lover de to entusiastene. - Det er viktig å få frem. Og i Jondal holder vi det fortsatt i Hardangerregionen, selv om vi må kalle det noe annet denne gangen.

Nå håper de alle gode krefter støtter opp om arrangementet 8. til 10. juni. - Det trengs bord og stoler, telt og toaletter, så hvis noen har noe å bidra med, håper vi de tar kontakt, avslutter Anthun.

Kjersti og Svein Petter Garberg forteller at det er flere grunner til at det ikke blir et tradisjonelt Hardangertreff i år. - Det bunner mest i mangel på folk som kan hjelpe til, men årsaken er sammensatt. Vi vil jo helst ha det nært lokalene våre, men i fjor ble vi landets største veteranlastebiltreff, så det blir noen utfordringer. Derfor tar vi et hvileår nå, så får vi se hva vi kan få til senere. Drivkraften vår da vi startet med dette var den gode samtalen og bilene i fokus. Det er derfor vi ikke har hatt levende musikk og denslags. Nå vil vi hente oss inn litt og finne en form på dette treffet som vi alle kan trives med, avslutter Kjersti Garberg.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063