Vi sees på veien!

Da nærmer del 2 av ”TransportMagasinet & Scania På Veien” seg med stormskritt. Mandag 10. august knekker i til igjen. Da treffes vi på Hanestad-kroa i Østerdalen. Deretter går det slag i slag i fjorten dager.

TransportMagasinet & Scania på vei, del 2 VBGs nye helautomatiske tilhengerkobling

TransportMagasinet & Scania på vei, del 2 VBGs nye helautomatiske tilhengerkobling

Publisert Oppdatert

Første del av vår sommerturné "TransportMagasinet & Scania På Veien" ble avviklet i første halvdel av juni. Starten gikk i Alta, deretter fulgte Norkjosbotn, Harstad, Fauske og Mo i Rana. Turen ble en suksess med mase hyggelige folk, interessante tips og fine reportasjer til TransportMagasinet og tungt.no.

Nå er ferietiden på hell og vi fyrer av trinn to av sommerturnéen.

Starter 10.august

Starten går mandag 10. august i Østerdalen. Der satser vi på å stå på Hanestad Vertshus, et foretrukket sted for svært mange av landets yrkessjåfører. På ettermiddagen setter vi kursen videre mot Trondheim der vi blir å treffe på Transportsentralen ved Sandmoen tirsdag 11. august. 12. august befinner vi oss på Dombås, nærmere bestemt på Dovre Bensin, Kro og Motell. Den 13. august setter vi kurs for Bergen der vi blir å finne på Nygårdstangen fredag 14. august.

Mandag 17. august er stedet Stavanger, nærmere bestemt Shell-stasjonen på Forus. Deretter kjører vi til Kristiansand der planen er å rigge oss til ved Høvåg-kroa langs E18 tirsdag 18. august. Onsdag 19. august er stedet kroa på Høydalsmo, langs E134 i Telemark. Torsdag 20. har vi ankommet Vestfold der vi blir å finne på Furulund Kro. Siste stopp på årets sommerturné blir Statoil-stasjonen på Vestby i Akershus fredag 21.8.

Nyhet

I tillegg til de lastebilene vi hadde med oss på den første runden i juni, har vi nå med oss en ekstra spennende lastebil. Det er snakk om en krokløftbil utstyrt med VBGs automatiske tilhengerkobling (se bildet), der man kobler bil og tilhenger, samt luft og strøm, uten å måtte forlate førerhuset.

Så her er det bare å møte fram for en hyggelig prat, litt faglig oppdatering samt oppleve VBGs automatiske tilhengerkobling. Kommer du?

Ta godt vare på våre gode kollegaer. Dere husker kanskje dette fra "TransportMagasinet & Scania På Veien", del 1?

Les:

korssting og gips

Reiserute:

Mandag 10. august: Østerdalen. Hanestad Vertshus. Kl. 12 - 17

Tirsdag 11. august: Trondheim. Transportsentralen. Kl. 11 - 17

Onsdag 12. august: Dombås. Dovre Bensin Kro Motell (YX). Kl. 12 - 17

Fredag 14. august: Bergen. Nygårdstangen. Kl. 10 - 15

Mandag 17. august: Stavanger. Forus bilistsenter (Shell). Kl. 12 - 16

Tirsdag 18. august: Kristiansand. Høvåg Gestehus. Kl. 11 - 17

Onsdag 19. august: Telemark. Høydalsmo Kro. Kl. 11 - 17

Torsdag 20. august: Vestfold. Furulund Kro. Kl. 11 - 17

Fredag 21. august: Akershus. Statoil Vestby Nord E6. Kl. 11 - 16