23948sdkhjf

Vidar Melleby er ny «DAF-sjef» i Norge

Som kjent har den privateide forhandleren Nordic Truckcenter AS, tidligere Cosmo, fra januar i år vært hovedansvarlig for salg av DAF i Norge.

Hovedkontoret ligger nå straks klart på Langhus i Akershus, i tilknytning til et nytt anlegg som bygges av Team Verksted.

Og som ny regionsjef for Norge, finner vi en gammel kjenning, Vidar Melleby. Han rapportere til svenske Johannes Winberg, som nå er salgsdirektør i alle tre landene Nordic opererer i (Sverige og Finland også).

- Hva er det første du gyver løs på nå Vidar?

- Bare malingen får tørket på kontorveggene nå, så er det strengt tatt blanke ark for DAF i Norge, med store nye muligheter og bare å gyve løs for min del.

- Men aller først?

- Da vil jeg trekke frem to ting. For det første en spennende kampanjebil som straks er klar. Hehe, vi heter jo Nordic, så det er fristende å trekke fram i igjen den gamle navnet Nordic Edition. Den nye blir for øvrig mye mer flashy enn den forrige.

- Det andre blir å få bygget opp salgsorganisasjonen med flere folk. Foreløpige vi kun fire, så jeg regner med at vi har 2-3 stykker til med oss innen sommeren.

Nordic er for øvrig kun salgsorganisasjon. Deler og ettermarked håndteres fra Nederland gjennom det danske nordenkontoret.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063