23948sdkhjf

Vognmannen 2017:: Suksess på Sørlandet

Årets utgave av veteranbilløpet Vognmannen gikk av stabelen på Sørlandet, og i strålende sommervær ble det stor suksess!

Vognmannen 2017 var lagt til Birkeland i Aust-Agder, nærmere bestemt til Asbjørn Mollestad & sønner AS. Fra fredag til søndag koste veteranbilfolket seg med sosialt samvær, båttur i skjærgården og god stemning. Selve høydepunktet var løpet som gikk av stabelen på lørdagen.

123 kjøretøy var påmeldt da starten gikk i strålende solskinn. En flott løype på gode, gamle veier sørget for en opplevelse for alle deltagerne. Det var flere innlagte poster der deltagerne fikk noe å bryne seg på. Turen gikk fra Birkeland, via Lillesand og til Kristiansand.

Der var det matpause med fiskesuppe hos Peter Løvaas Transport AS, før turen gikk videre og til slutt endte opp i på Birkeland igjen. Blant de 123 startende observerte vi også utenlandske deltagere, blant annet en danske i en flott Sania 141 snutebil, samt en langveisfarende fra Sveits.

Sistnevnte deltok med en DAF der «overnattingsfasilitetene var bygget som gods fra ABB. Neste år arrangeres Vognmannen i forbindelse med Veterandagene på Magnor, men inntil det skjer kan man jo kose seg med bilder fra årets arrangement. Det kommer for øvrig en stor omtale av Vognmannen 2017 i Vognmannen nr. 5 som kommer ut i august.

Har du ikke abonnement på Veteranlastebilen? Det kan du tegne her.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078