23948sdkhjf

Volmax kjøper Pluss Truck Sales & Rental

Volmax AS har inngått en avtale med eierne av Pluss Truck Sales & Rental AS om overtagelse av selskapet. Strategien til Pluss Truck Sales & Rental, som Norges største merkeuavhengige aktør innen utleie av lastebil, skal videreføres. Det forteller partene i en pressemelding fredag ettermiddag.

Pluss Truck Sales and Rental ble etablert i 2007 etter at Dag Harlem og Rune Holtan gikk sammen om forretningsideen. Med Dagfinn Harlem på laget startet de så bedriften som i dag omsetter for omkring 91 millioner kroner og har fire ansatte.

- Trend mot leie

Våre kunder har lenge etterlyst et leiekonsept fra Volmax forklarer Grant Larsen, administrerende direktør i Volmax.

– I rapporter fra ledende konsulentselskaper i Europa ser vi en trend mot leie av tunge biler. Større krav til fleksibilitet og mindre kapitalbinding blir viktige faktorer for transportørene i fremtiden, sier Larsen.

Han mener det derfor er naturlig at Volmax tar del i denne utviklingen.

Pluss Truck Sales & Rental har sitt hovedkontor i Drammen og har 130 lastebiler og hengere fra de største leverandørene i sin portefølje som de leier ut til sine kunder.

Daglig leder for Pluss Truck Sales & Rental, Rune Holtan, er fornøyd med sin nye eier.

Med Volmax som eier åpnes det nye spennende dører, og vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet med å utvikle selskapet videre.

Målsettingen er fortsatt å være Norges største merkeuavhengige aktør på leiemarkedet for lastebiler.

Vi gratulerer og håper de går i pluss!

Om Volmax AS

Volmax AS er en privateid forhandler og serviceleverandør for Volvo lastebiler og Renault nyttekjøretøy over 3,5 tonn med avdelinger i Buskerud, Hedmark, Telemark, Vestfold og Østfold.

Volmax ble kåret til årets Vestfold-bedrift i 2014.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062