Volvo bommet ettertrykkelig!

Årets Volvo-karavane er avsluttet, og selv om man kan kalle det en helbom, så er Volvo Norge AS svært tilfreds med resultatet...

Volvo-karavanen i regnvær, men uansett, en obligatorisk stopp på Polarsirkelen må alltid gjennomføres

Volvo-karavanen i regnvær, men uansett, en obligatorisk stopp på Polarsirkelen må alltid gjennomføres

Publisert Oppdatert
Torstein Magelssen har vært ansvarlig for Volvo-karavanen 2013, og han er strålende fornøyd med oppslutningen, til tross for at man "bommet" ettertrykkelig...

Torstein Magelssen har vært ansvarlig for Volvo-karavanen 2013, og han er strålende fornøyd med oppslutningen, til tross for at man "bommet" ettertrykkelig...

FAKTA OM KARAVANEN:

- 5 nye Volvo FH har deltatt

- 3 nye busser har deltatt

- 1 Renault Master

- 1 Volvo FH 16 med Volvos nye showtrailer har vært med

- 57 steder er besøkt

- 9 700 kilometer er tilbakelagt - Norge rundt

- Bilene er prøvekjørt 89 000 kilometer - uten uhell eller tekniske problemer!

- 72 000 liter diesel har gått med

- 6 000 T-skjorter er delt ut

- 1 500 nye medlemmer i Volvos Sjåførklubb Norge

- Tømmerbilen ble mest prøvekjørt - 27 400 kilometer

Karavanen startet i Drammen den 3. april og ble avsluttet i Alta den 20. juni. Hele 57 steder i Norge ble besøkt.

- Denne gangen ville vi besøke alle, fra syd til nord, forteller Torstein Magelssen som har vært ansvarlig for den omfattende karavanen.

På et meste har 10 kjøretøyer deltatt, og Volvo-karavanen har tilbakelagt 9700 kilometer på norske veier. I tillegg kommer prøvekjøringene som til sammen ble på 89000 kilometer.

Vi bommet, men er strålende fornøyd

- Målet var 2500 prøvekjøringer med sjåfører og bileiere landet rundt - vi endte opp på nære 3500. Vi hadde også som mål å få 500 nye medlemmer til Volvo Sjåførklubb Norge - vi endte opp med nesten 1500 nye medlemmer, og er snart totalt oppe i 5000 medlemmer siden oppstart i 2011, forteller Magelssen.

Les også: Lanserer sjåførklubb

Volvo-karavanen 2013 ble en suksess, og vi har neppe opplevd noen lignende tidligere. Ikke bare var det Volvo-kunder innom, men både store og små bileiere og sjåfører som i dag kjører andre bilmerker var svært nysgjerrige på den nye FH-serien til Volvo. Og tilbakemeldingene var faktisk udelt positive.

Gode samarbeidspartnere og glød fra egne rekker

En rekke samarbeidspartnere deltok med utstyr i årets karavane. Vognservice, NorSlep, OP Höglund, CMT, Intracon AS, Volvo Maskin, Volvo Financial Service, Transportkompetanse AS, Relieff Reklame og VBG har alle bidratt til at årets karavane ble vellykket.

At det i tillegg har vært en stor entusiasme fra egne ansatte, gjør jo sitt til at man får en betydelig positiv effekt i hele organisasjonen. Ansatte fra Volvo Norge AS, samt ansatte ute i forhandlernettet, har vist en entusiasme og en glød man aldri før har opplevd. Og forhandlerne har etter karavanens besøk fortalt om en rekke forespørsler på tilbud om ny bil og ikke minst, en rekke kontrakter er undertegnet takket være at kundene er blitt overbevist gjennom prøvekjøringene.

Neste karavane er allerede planlagt

Som de fleste nå vet, har Volvo Trucks fornyet hele sitt modellprogram, og allerede neste vår er det planlagt en minst like omfattende karavane Norge rundt, da med alt av nye modeller Volvo nå kan presentere.

- Til tross for at vi akkurat er ferdige med Volvo-karavanen 2013, gleder vi oss allerede nå til å ta turen på nytt - Norge rundt. Årets karavane har vært en suksess, og vi vil neste vår vise våre kunder og hele transport-Norge alle våre nye modeller, avslutter Magelssen.

TransportMagasinet var med på deler av turen.

Les også: Kos i Namsos

Les også: Volvos karavane!

Her passerer Volvo-karavanen ¿ Nordlandsporten¿ på vei hjem etter en svært vellykket turne, med besøk på 57 steder Norge rundt.

Her passerer Volvo-karavanen ¿ Nordlandsporten¿ på vei hjem etter en svært vellykket turne, med besøk på 57 steder Norge rundt.