Kjør Volvo FH16 750 på mobilen

Volvo Trucks lanserer nytt spill for smarttelefoner og lesebrett

Du kjører en splitter ny Volvo FH16 med 750 hk. Midt i veien er det plutselig en hindring. Tiden er kritisk. Hva gjør du? I Volvo Trucks nye spill for smarttelefoner og lesebrett - FH16 750- er raske reaksjoner alt.

Dette er andre gang Volvo Trucks bruker et digitalt spill i sin markedsføring.

Dette er andre gang Volvo Trucks bruker et digitalt spill i sin markedsføring.

Publisert Oppdatert

"Spillet slippes i forbindelse med 25-årsjubileet av vårt flaggskip med 16-liters motor. Som en del av feiringen, tilbyr vi litt spennende underholdning for alle lastebilentusiaster, " sier Niclas Hermansson, Digital Marketing Strategist hos Volvo Trucks.

Målet med spillet er å raskt fjerne hindringer som dukker opp foran lastebilen ved hjelp av ulike fingerbevegelser: sirkel bevegelse, trykk, dra, eller pek. Er du rask og velger riktig, vil du vinne nok poeng til å gå videre til neste nivå.

- Spillet er lett å lære men vanskelig å mestre. Hvis du er god, kan du komme på High- score-lister og skryte av resultatene på Facebook eller Twitter. Det er også en konkurranse på vårt nettsted, Worldtrucker, med premiering hver uke, sier Hermansson.

Spillet kan lastes ned gratis via Apple App Store eller Android Market. Den har åtte spor med stigende vanskelighetsgrader, og tilbyr også noen fakta om Volvo Trucks nye flaggskip FH16 750, som hadde sin verdenspremiere på Transport 2011 på Lillestrøm 8. september.

Dette er andre gang Volvo Trucks bruker et digitalt spill i sin markedsføring. Spillets nettside strongesttruck.com, ble bygget for å markere lanseringen av Volvo FH16 700 i 2009. Det ble en stor suksess og fortsetter å tiltrekke seg besøkende. Til nå har Strongesstruck blitt spilt 15 millioner ganger.

Les også: Kjør FH via nettet

- Så vidt jeg vet, er vi det eneste lastebilselskapet i verden til å lansere slike avanserte spill. Dette er en morsom og spennende måte å publisere våre produkter på, og hjelper oss og nå et mye bredere publikum enn vi vanligvis gjør, sier Hermansson.

Last ned spillet via Volvo Trucks 'game site - http://loadingramp.volvotrucks.com/ - eller direkte fra iTunes.