Volvo-turné er halvveis

Volvos karavane med de mindre lastebilene er i dag i Sandnes.

Fagpressen ble invitert til å forflytte lastebilene i Volvo-karavanen fra Bergen til Sandnes.

Fagpressen ble invitert til å forflytte lastebilene i Volvo-karavanen fra Bergen til Sandnes.

Publisert Oppdatert

Tradisjonen tro inviterte Volvo fagpressene til å kjøre lastebiler i forbindelse med sin karavane der de setter fokus på de mindre lastebilene. I går entret derfor seks fagpressejournalister hver sin lastebil ved anlegget til Trucknor i Bergen, og satte kursen mot Rogaland og Trucknors anlegg i Sandnes. I strålende solskinn ble det en grei dag på jobben for samtlige.

Da vi første gang fortalte om Volvos karavaneplaner var det klart at ikke alle påbyggerne som var invitert med, hadde innfridd. NTM hadde ikke klart å levere det de skulle ved karavanestart. Nå, når karavanen nærmer seg innspurten, manglet det fortsatt en bil som NTM skulle ha levert.

Vanligvis når man legger ut på slike lastebilturneer er det de tyngste bilene som står i sentrum, men denne gang har Volvo-importøren som nevnt valgt å fokusere på de mindre bilene.

Det betyr at karavanen består av lastebiler fra den lille Volvo FL, via FE og FMX opp til FM. Dette for å vise markedet at Volvo kan mer enn de største og tyngste bilene.

-Dette er et viktig arrangement for oss. Vi er opptatt av å vise våre lastebilmodeller i de lettere segmentene, derfor har vi denne gangen droppet de store FH-bilene. Så langt er vi godt fornøyd med karavanen, sier "k aravanegeneral" Torstein Magelssen til Tungt.no.

Når dette leses er karavanen på sin andre dag i Sandnes, nærmere bestemt hos forhandleren Trucknor Rogaland. 16. mai er man på plass i Kristiansand, deretter fortsetter Volvo-karavanen til Arendal og Sandefjord, før den avsluttes med tre dager hos Volmax i Råde fra 22. til og med 24. mai.

Les også: Volvo legger ut på turné - igjen!