VVT avvikles - driften inn i Byrknes Auto

Vare & Transport Tjenester AS på Gardermoen har besluttet å avvikle virksomheten etter 11 års drift og en omsetning i 2011 på ca. 100 mill. kroner. De siste to årene har imidlertid driften gitt svært skrinne resultater.

Publisert Oppdatert

Årsaken til avviklingen er betydelig underbalanse i regnskapene og at selskapet ike har funnet tiltak som kan bringe egenkapitalen til forsvarlig nivå innen rimelig tid, heter det i et brev til leverandører og kreditorer fra advokat Framstad.

For å få til best dekning til kunder og leverandører er det besluttet å overføre virksomheten til Byrknes Auto AS som overtok driften den 1. desember. Det gjelder kontrakter og kundeforhold som er kontraktsfestet i VTT's virksomhet.

VTT ble etablert av Heidi Bergsveen i januar 2001 på Gjøvik. Termotransport og distribusjon av matvarer var kjerneområder. Drift gikk strålende og selskapet etablerte en avdeling på Gardermoen så sent som sist høst. Nå er det altså kroken på døren og selskapet leverte sitt bo til skifteretten på tampen av fjoråret.