Waagan solgt til DSV

Waagan Transport Group er solgt til DSV.

Publisert Oppdatert

Kontrakten ble undertegnet mandag. Waagan Transport Group består av selskapene Waagan Transport AS, Waagan Bil AS og Sandtorp Thermotransport AS.

Stein Arve Waagan sier til tungt.no at det er en litt spesiell dag i det velrennomerte firmaet.

- Etter så mange år i transportnæringen har det dannet seg en spesiell kultur i firmaet vårt, med dedikerte medarbeidere som kjenner bransjen og firmaet ut og inn. Heldigvis er avtalen med DSV av en slik karakter at vi får lov til å "fortsette som før", hvilket tyder på at vi har gjort noe rett!

- Først og fremst gjør vi det for å sikre framtiden, og dermed sikre for de ansatte. Konkurransen blir ikke noe mindre etter hvert, med DSV som eiere gjør det oss mye sterkere og konkurransedyktige.

- Per Waagan har vært en fargerik personlighet i bransjen, og har ikke gått av veien for å si klart i fra når han følte det var riktig?

- Og det kan jeg love deg skal fortsette. Som du vet, er det ikke noe mindre grunn til å "sparke" alle veier nå om dagen, fokuset på hvordan infrastrukturen burde bygges ut her i landet behøver slet ikke bli noe mindre. Jeg kan her og nå love deg at sjefen vår ikke skal bli noe "mildere" i så måte.

DSV Road er en del av det danske DSV-konsernet i Norge.

Waagan har det siste året hatt en omsetning på 234 millioner kroner. Partene har avtalt at kjøpesummen ikke skal offentliggjøres. Salget er avhengig av godkjenning fra konkurransemyndighetene.

Waagan er et av Norges største privateide transportselskaper, med over 80 biler ute på vegene hver dag. Selskapet har 110 ansatte.