34 meters arbeidshøyde

To av verdens høyeste dieseldrevne saxselifter blir nå tilgjengelige for det norske markedet gjennom Akershus Utleie AS.

Direktør Kristian Langseth hos den norske Holland Lift-importøren Riwal AS (tv) gratulerer daglig leder Alfred Bakken i Akershus Utleie AS med to nye Megastar G-320 saxelifter.
Direktør Kristian Langseth hos den norske Holland Lift-importøren Riwal AS (tv) gratulerer daglig leder Alfred Bakken i Akershus Utleie AS med to nye Megastar G-320 saxelifter. Foto: Foto: Knut Myra
Publisert Oppdatert

Megastar G-320 er produsert av Holland Lift i Nederland. Den er spesielt utviklet for arbeidsoppgaver som krever en stor arbeidsplattform kombinert med høy løftekapasitet og stor arbeidshøyde.

Liftens plattformareal er i utgangspunktet på 21 m2. lengden er 7,02 m og bredden er 2,98m. Dette arealet kan imidlertid utvides med opptil 3 m i lengderetningen slik at den lett kan tilpasses ulike arbeidsoppgaver.

Megastar G-320 har en løftekapasitet på 1 000kg og arbeidshøyden er på hele 33,7 m - egenvekten er 31 200kg. Liftene er terrenggående og har støtteben slik at de også kan operere trygt på ujevnt underlag.

På verdensbasis er det kun produsert 25 eksemplarer av liften; 24 dieseldrevne lifter og en elektrisk.

To av de dieseldrevne saxeliftene står nå hos Akershus Utleie AS på Nannestad, og er klare for luftige utfordringer.

Les også: Allsidig utleiepark hos Akershus Utleie