40-årsjubileum for MEFs Loendagene

Enkelte bransjearrangementer setter seg bedre enn andre. Loendagene er for hele anleggsbransjen med familier.

Adm. dir. Julie M. Brodtkorb holder faginnlegg på Loendagene, og på kveldenb blir det fyrverkeri for 40-årsjubileumet.
Adm. dir. Julie M. Brodtkorb holder faginnlegg på Loendagene, og på kveldenb blir det fyrverkeri for 40-årsjubileumet. Foto: Runar Daler
Publisert Oppdatert

Både styreleder i MEF Arnstein Repstad og MEFs administrerende direktør Julie M. Brodtkorb deltar på Loendagane på Hotel Alexandra 27. – 29.september får vi opplyst.

Loendagane er et arrangement der medlemsbedriftene deltar med sine familier og ansatte. Det er påmeldt 54 leverandører til utstillingen inne og ute. De har emd seg det meste som anleggsbransjen trenger, programvare, utstyr, maskiner, biler og mer.

- Vi reknar med opp mot 3000 besøkande i løpet av helga, der laurdag 28. september er dagen med mest besøk, fortel regionsjefane Øyvind Bergset og Paul Olaf Baraas.

28.september kl. 10.00 er det fagseminar i Loensal. Der skal styreleder Arnstein Repstad og adm. dir. Julie M. Brodtkorb holde innlegg, før det avsluttes humorforedraget «Frå verkelegheit til suksess» med hotelldirektør Richard Grov.

Det er Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige Loendagane. Denne gang er det altså 40-årsjubileum, som markeres med blant annet fyrverkeri lørdag kveld.