A-K maskiner starter import og salg av Bala Agri

I første omgang vil det bli snakk om landbrukshengere fra svenskene.

A-K maskiner er ny norsk eneimportør av Bala Agri tilhengere i Norge. Markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud (t.h) og adm. direktør Kristian Jonsson i Bala Agri er meget godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.
A-K maskiner er ny norsk eneimportør av Bala Agri tilhengere i Norge. Markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud (t.h) og adm. direktør Kristian Jonsson i Bala Agri er meget godt fornøyd med den nye samarbeidsavtalen. Foto: A-K maskiner
Sist oppdatert

A-K maskiner starter nå med import og salg av Bala Agri tilhengere.

Bala Agri er direkte etterfølger av Gisebo og Husqvarna vagnar og i finnes i et bredt utvalg av landbrukshengere samt dumpere og spesialhengere.

A-K maskiner vil i første omgang levere Bala Agri landbrukshengere i størrelser under 10 tonn og over 14 tonn, sier markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud i A-K i en pressemelding.

Bala Agri har det meste av sin produksjon samlet rundt fabrikken i Nossebro i Västergötaland, der de i tillegg til tilhengere også produserer vedmaskiner, koblingsrammer, fôringshekker og driver underleveranse av overflatebehandling til flere av Sveriges ledende industrikonsern.

Denne saken ble første gang publisert 30/06 2016, og sist oppdatert 06/04 2017