A-K skal selge Ifor Williams bilhengere

Frir til jordbruk, kommunalteknikk og anlegg med ny hengeravtale

Sigurd Duenger, Nils Duenger, Hans Petter Doblaug og Truls Gihlemoen fra Ifor Williams er sammen med markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud i A-K maskiner godt fornøyd med samarbeidsavtalen som gjør A-K maskiner til forhandler av Ifor Williams i Norge.
Sigurd Duenger, Nils Duenger, Hans Petter Doblaug og Truls Gihlemoen fra Ifor Williams er sammen med markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud i A-K maskiner godt fornøyd med samarbeidsavtalen som gjør A-K maskiner til forhandler av Ifor Williams i Norge. Foto: A-K Maskiner
Sist oppdatert

A-K maskiner har gjort avtale om salg av Ifor Williams i Norge.

Ifor Williams er godt ansett i det proffe hengermarkedet og ofte et førstevalg blant entreprenører og transportører, i følge pressemeldingen.

Frir til jordbruk kommunalteknikk og anlegg

Vi jobber med en kontinuerlig tilpasning av vårt produktprogram til de proffe utøverne innenfor landbruk, kommunalteknikk og anlegg. Ifor Williams passer perfekt inn i dette bildet, sier markedsdirektør Håvard Brynjulvsrud.

Ifor Williams har et bredt produktutvalg for både spesialtransport av ulike typer maskiner, livdyr, hester, samt masse og gods. Hengerne leveres i flere vektklasser og med flere dekkdimensjoner, men de er i stor grad standardisert på komponentnivå med for eksempel samme aksler, hjullagre, drag etc. Dette gjør det enkelt med deleforsyning og oppfølging, følge meldingen.

Og ett merke til

Omtrent samtidig som avtalen med Ifor Williams ble offentliggjort, ble det kjent  A-K maskiner også skal selge Bala Agri-hengere.

Denne saken ble første gang publisert 05/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017