23948sdkhjf

Nytt agentur:: Bergmann til H&H Maskin

Avtalen mellom den tyske dumperprodusenten og den norske maskinforhandleren ble inngått i dag, 22. januar.

- Vi ble kontaktet av Bergmann i oktober med spørsmål om vi ønsket å bli norsk forhandler av deres dumpere, sier Tom Erik Huuse, daglig leder H&H Maskin. Etter et besøk hos den tyske dumperprodusenten i slutten av november, ble de enige om å fortsette forhandlingene om en forhandleravtale. I dag, 22. januar, ankom Hans-Hermann Bergmann, adm. dir. og Ludger Ottens, salgssjef region nord, til H&H Maskins lokaler i Moss for avtaleinngåelse.

Hele rangen

- Vi skal tilby hele Bergmann-rangen til det norske markedet og vi gjør en bestilling allerede i dag på et utvalg maskiner, sier Hans Chr. Hagen, produktsjef H&H Maskin.

Bergmanns dumpere har i Norge blitt solgt gjennom offisiell forhandler siden 2008, mens det ble importert en del brukte dumpere før den tid. Hans-Hermann Bergmann anslår at det totalt er et sted mellom 50 og 60 Bergmann-dumpere i Norge pr. i dag.

H&H Maskin har i flere år solgt maskiner i mini- og midisegmentet, og er blant annet forhandler av gravere fra Yanmar og hjullastere fra Kramer Allrad.

Kompaktmaskiner

- Bergmanns dumpermodeller passer veldig godt inn i vår portefølje, sier Huuse. Dumperne finnes i fem forskjellige modell-serier og med nyttelast fra 1600 kilo til 25 tonn.

- Det er viktig for oss å ha en partner som kjenner markedet for kompaktmaskiner, det er noe av grunnen til at vi valgte H&H Maskin som norsk forhandler, sier Hans-Hermann Bergmann.

Les også: Feiret egen offisiell åpning

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094