23948sdkhjf

Pon Equipment:: Big-push i Malaga

I år, som mange år tidligere, arrangerte Pon Equipment kundetur til demosenteret på den spanske solkysten.

Caterpillars demosenter i Malaga er gjennom mange år blitt godt kjent for den norske anleggsbransjen. Hit er flere tusen kunder tatt med for å se på og prøvekjøre maskiner og utstyr. Ofte reiser ansatte i Pon Equipment hit for å bli oppdatert og i tillegg har den norske Cat-forhandleren hver høst invitert med entreprenører for faglig oppdatering og sosialt samvær i en uke.

Seminar

Vel 200 deltakere var med på årets tur som ble arrangert første uken i september.

Flere av deltakerne vi pratet med hadde vært med både to og tre ganger tidligere, enkelte enda flere ganger. Dagene i Malaga er en blanding av faglig innhold og sosialt samvær. Det faglige foregår for det meste ved demosenteret, men det ble arrangert et workshop-seminar på et eksternt konferansesenter. Hovedseminaret på torsdag ble holdt i auditoriet ved Cat-senteret.

500 tonn

Under fredagens maskindemonstrasjon ble store deler av Cat-rangen vist frem. Det var nok gravemaskinene, hjullasterne og doserne som var av størst interesse for nordmennene, men demonstrasjonen av scrapere, gravelastere og forskjellige versjoner av rammestyrte dumpere fikk også stor oppmerksomhet.

Det som blant annet bidro til å gjøre arrangementet ekstra interessant var at maskinenes bruksområder ble demonstrert i realistiske settinger. Den to og en halv time lange demonstrasjonen ble avsluttet med at fem Cat-dosere, fra D6 til D11, beltet inn på arenaen i en såkalt "Big Push" hvor de flyttet mer enn 500 tonn jord i et skyv.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094