Her er den nye lederen for YIT i Norge

Har tidligere vært konsernsjef i Mesta AS og RenoNorden ASA, og blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet

Harald Rafdal har erfaring fra Mesta, RenoNorden og Kværner og Aker-konsernet.
Harald Rafdal har erfaring fra Mesta, RenoNorden og Kværner og Aker-konsernet. Foto: YIT
Publisert

Harald Rafdal blir ny administrerende direktør for YIT Infra Norge AS.

Selskapet har spesialisert seg på bygging av infrastruktur som tunneler, vannkraftverk og veier i Norge.

- Hans erfaring blir viktig i videreutviklingen av YIT Infra Norge AS som ekspert på bygging av krevende infrastruktur i det norske markedet", sier Harri Kailasalo, konserndirektør for infrastrukturprosjekter i YIT Corporation.

Han kommer med erfaring fra en rekke lederstillinger i norsk næringsliv. Han har tidligere vært konsernsjef i Mesta AS og RenoNorden ASA, og blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet.

YIT Infras portefølje i Norge:

YIT Infra Norge AS har etablert en portefølje av anleggsprosjekter, inkludert vannkraftprosjektene Dam Mjåvatn (i Ål i Hallingdal for E-CO Energi), Ljøkelsvatn kraftverk (i Etne for Sunnhordland Kraftlag), Jølstra kraftverk (i Jølster for Jølstra Kraft) og det nylig fullførte damrehabiliteringsprosjektet Dam Kuli i Sirdal (for Agder Energi), samt veibyggingsprosjekter som Hjellestadveien i Bergen for Statens Vegvesen.

- "YIT Infra Norge AS har et kompetent team av konstruksjonseksperter, omfattende erfaring og en sterk portefølje av prosjekter, noe som danner en solid plattform for videre vekst i det norske markedet. Jeg ser fram til å bidra til å posisjonere oss for nye prosjekter, samtidig som vi leverer høy kvalitet i oppdragene vi har for våre kunder i dag", sier Harald Rafdal.