Pon Used / PonApp:

Bruktapp fra Pon Equipment

Pon lanserte denne uken "Pon Used", en egen app for å finne brukte maskiner.

Pon Equipment har lansert en egen bruktapp for anleggsmaskiner. Foto: Pon Equipment
Pon Equipment har lansert en egen bruktapp for anleggsmaskiner. Foto: Pon Equipment
Sist oppdatert

Denne uken lanseres en helt ny plattform for brukte maskiner. Appen, som er tilgjengelig for alle smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til den helt nye websiden, http://ponused.no/, skal gjøre det enklere for kundene å finne brukte maskiner for alle behov og preferanser.

Den nye appen og hjemmesiden inneholder hver eneste brukte maskin i hele Pon-systemet, fra Nederland til Norge, fra gravemaskiner til anleggsvalser. Det er imidlertid lett å sortere slik at man kun får se brukte maskiner i Norge.

Vår lyntest:

Vi synes appen gir et godt inntrykk etter en minitest, men den kunne godt oppgitt norske bruktmaskiner i kroner og ikke i Euro. Skjermdump: Fredrik Saugstad
Vi synes appen gir et godt inntrykk etter en minitest, men den kunne godt oppgitt norske bruktmaskiner i kroner og ikke i Euro. Skjermdump: Fredrik Saugstad
-Med vår helt nye app gjør vi tar vi et stort steg i å øke tilgjengeligheten til våre maskiner. De nye plattformene støtter målet vi hele tiden strekker oss etter, nemlig å være enkel å gjøre business med. Det er svært mange søkemuligheter i både appen og på hjemmesiden, så maskinen du leter etter er bare få klikk unna.
Bastiaan Snick, direktøren for Rental og Brukt i Pon Equipment,

Vi lastet ned Pon Used og fikk et inntrykk av en enkel og ryddig app med nyttig informasjon lett tilgjengelig. Bildene er tydelige og lette å bla i. Man kan velge mellom mange filtre som for eksempel årsmodell, type, timer og selvsagt merke.

I følge Pon er målet med appen å gjøre det enklest mulig for alle å finne den maskinen de leter etter, når som helst og hvor som helst.

Med Mascus

Hjemmesiden og applikasjonen er bygget opp i tett samarbeid med Mascus for  å sikre høy hastighet og søkeresultater av topp kvalitet, og at opplevelsen er den samme uavhengig av om du bruker en datamaskin, en telefon eller et nettbrett.

Certified eller Verified

På både hjemmesiden og i app’en er det enkelt å gjøre skreddersydde søk på spesifikke modeller, merker, timer, årsmodell og lokasjon, og du kan til og med se om maskinen har garanti eller ikke. Maskiner med garanti vil ha et ikon for Certified og Verified Used knyttet til seg, mens de maskinene som selges som de er vil ha et Fair Used ikon. Appen er gratis.

Denne saken ble første gang publisert 23/06 2015, og sist oppdatert 06/04 2017