Case-erens nye klær

Nye farger og logoer og en helt ny minigraverserie fra Case Construction

CX26C og CX37C, på henholdsvis 2,6-tonn og 3,7-tonn, skal ha en av de beste rekkeviddene og gravedybdene i dette segmentet i følge Case
CX26C og CX37C, på henholdsvis 2,6-tonn og 3,7-tonn, skal ha en av de beste rekkeviddene og gravedybdene i dette segmentet i følge Case Foto: Case Construction
Sist oppdatert
Det nye interiøret på minigraverserien. Farger, seter og instrumenter er fornyet.
Det nye interiøret på minigraverserien. Farger, seter og instrumenter er fornyet. Foto: Case Construction

Nå skal standarden for produktivitet, komfort og sikkerhet økes, heter det i en pressemelding fra Case Construction i Turin. 19. januar var den offisielle lanseringen av den nye C-serien minigravere som inneholder seks modeller fra 1,7 til seks tonn.

Første gangen de vises offisielt blir under Conexpo i Las Vegas i Mars.

54.000 minigravere i Europa

Minigravere har blitt en stadig viktigere del av alle produsenters portefølje og produkt markedssjef for minigraverne hos Case, Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, understreker dette:

- Minigraverne er en essensiell produktgruppe for anleggsindustiren, de utgjør ovelegent de største volumene med 53.000 enheter i Europa og markedet øker for hvert år.

HHI-samarbeidet

Dette er de første maskinene som kommer fra det nye samarbeidet med Hyundai Heavy Industries. 5,7 og 6,0-tonnerne blir produsert på Hyundais fabrikk, mens Case sin gravemaskinfabrikk i San Mauro i Italia monterer de fire modellene under fem tonn for det globale markedet.

Det skal være sikkert

På sikkerhetssiden får maskinene ROPS, TOPS og FOPS-godkjente hytter, nødstoppbryter og ryggevarsler. Et system med akkumulator gjør det mulig for føreren å senke ned utstyret selv om motoren er av. I tillegg skal sikten rund baut være bedret i tillegg til ryggekamera.

 

CX57C og CX60C skal i følge Case ha blitt ekstra komfortable med romslige hytter, ergonomisk førerplass og oppvarmet sete, rikelig med oppbevaringsrom og solskjerming.
CX57C og CX60C skal i følge Case ha blitt ekstra komfortable med romslige hytter, ergonomisk førerplass og oppvarmet sete, rikelig med oppbevaringsrom og solskjerming. Foto: Case Construction

Case-erens nye klær

Case Construction har lansert nye farger og utseende på flere av maskinene. Den nye stylingen er en del av Case sin strategi for å styrke merket og konsolidere posisjonen i alle markeder, heter det i en pressemelding.

Hyundai og Sumitomo

Det kommer etter at de nye avtalene med Hyundai og Sumitomo har tredd i kraft.

I tillegg skal videreutviklingen av fabrikkene i San Mauro og Lecce til å bli Europas hub for gravemaskinene og hjulgående maskiner, være medvirkende årsak til endringen i utseendet.

Hver maskin får ny logo, Power Abe, som skal symbolisere Case-arven og utsikt til fremtiden.

"Den nye mørkegrå fargen nederst på maskinene skal vise styrke og soliditet."

Interiøret har også blitt fornyet for å lage et utseende som skiller seg ut, det gjelder alle modeller, fra designet av førerstol til kontrollpanel og interiørfarger.

Case 321F i nye farger.
Case 321F i nye farger. Foto: Case Construction
Kompaktlasteren SR210 i nye farger.
Kompaktlasteren SR210 i nye farger. Foto: Case Construction
Slik blir de nye modellnavnene vist og logoen som nå skal gå igjen på alle Case-maskinene.
Slik blir de nye modellnavnene vist og logoen som nå skal gå igjen på alle Case-maskinene. Foto: Case Construction

Denne saken ble første gang publisert 27/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017