Bauma 2013:

Case viser styrke på Bauma

Case Construction Equipment vil på Bauma 2013 markere sin posisjon for å bli en av lederne innen det globale anleggsmaskinmarkedet.

Doseren 1650M er en av de nye modellene i M-serien dosere fra Case som vises på Bauma.
Doseren 1650M er en av de nye modellene i M-serien dosere fra Case som vises på Bauma.
Publisert Oppdatert

Med et bredt spekter av modeller på messa, skal Case vise frem alt fra minigraverer og kompakte hjullaster, til 800 tonns gravemaskiner, hjullastere og en ny serie bulldosere.

Case stiller ut sitt nye utvalg av M-serie bulldosere på messen i München i vektklassene 13-20 tonn.

I følge Case er M-serien de eneste doserne av denne typen som blir drevet av Tier 4 Interim FPT-motorer. Maskinene har mellom 9-16 % økning i kraft, har 10 % drivstoffbesparelse, samtidig som produksjonseffektiviteten skal øke med 19 %.

Relansering

Under Bauma vil Case relansere de to midigraverne CX75C SR (korthekk) og CX80 C (bomsving), begge med Tier 4 motor fra Isuzu. Maskinene har romsligere hytte, og bruker den samme LCD skjerm for kontrollpanel som de større Case CX C serie av beltemaskiner.

To av den nye hjulgraver-serien, WX148 og WX168, vil også være utstilt.

Nye 621F hjullaster vil ha Europa-premiere på Bauma. Den 12,2 tonn tunge hjullasteren er drevet av en ny generasjon common-rail Tier 4 Interim-motor. 621F er utstyrt med ZF auto Powershift girkasse og akslinger med differensialbrems eller 100 % differensial låsing på forakslingen.

Rosa Traktorgraver

Case-standen vil ha et spesielt område dedikert til en rosa 580 traktorgraver, som fabrikken i Burlington, Iowa, har produsert for å bevisstgjøre brystkreft. Ideen om designet kom fra ingeniør Marvin Linder, hvis kone Leslie døde av kreft. Maskinen bærer merket "digging for cure" og har blitt brukt til å samle inn penger på ulike arrangementer gjennom flere stater i USA.

Den rosa traktorgraveren stilles ut for å markere brystkreftsaken.
Den rosa traktorgraveren stilles ut for å markere brystkreftsaken.