Conexpo-besøk endte med tre nye Komatsu

Gjermundshaug Anlegg bestilte tre Komatsu under årets noe reduserte Conexpo-messe.

Fra Hesselberg var selger Roger Wang, serviceansvarlig Ole Christian Granli og ettermarkedsselger Roy Mathisen med på overleveringen. Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS var også med, sammen med Knut Åeng som er maskinansvarlig hos Gjermundshaug.
Fra Hesselberg var selger Roger Wang, serviceansvarlig Ole Christian Granli og ettermarkedsselger Roy Mathisen med på overleveringen. Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS var også med, sammen med Knut Åeng som er maskinansvarlig hos Gjermundshaug. Foto: Hesselberg
Sist oppdatert

ConExpo messen fikk en brå slutt tidligere i år, da Corona brøt ut underveis. Men selv om messen ikke gikk helt som planlagt, ble resultatet tre nye Komatsu-maskiner til Gjermundshaug Anlegg.

Jobber langs rv.3

Og for folk som kjører langs rv.3 i sommer vil de kanskje legge merke til de ny Komatsu-maskinene med Gjermundshaug-logoen på.

Ny Komatsu PC290LC på plass.
Ny Komatsu PC290LC på plass. Foto: Hesselberg
I slutten av juni var det tid for overlevering av siste maskin, Komatsu HB365LC-3.
På bildet fra venstre ser vi mekaniker i Hesselberg Ole Kristian Granli, maskinansvarlig i GA Knut Åeng, Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS, Pål Ligård og sjåfør/innkjøper Anders Gjermundshaug.
I slutten av juni var det tid for overlevering av siste maskin, Komatsu HB365LC-3. På bildet fra venstre ser vi mekaniker i Hesselberg Ole Kristian Granli, maskinansvarlig i GA Knut Åeng, Kenneth Andersen fra Maskinstyring AS, Pål Ligård og sjåfør/innkjøper Anders Gjermundshaug. Foto: Hesselberg
I sjåførstolen ser vi Martin Grøtting som kunne fortelle at han gledet seg til å sette i gang arbeid i den nye maskinen.
I sjåførstolen ser vi Martin Grøtting som kunne fortelle at han gledet seg til å sette i gang arbeid i den nye maskinen. Foto: Hesselberg
Maskinfører Artur fra Gjermundshaug fant fort godplassen bak spakene.
Maskinfører Artur fra Gjermundshaug fant fort godplassen bak spakene. Foto: Hesselberg
Maskinen skal gå i arbeid med breddeutvidelse av riksvei 3.
Maskinen skal gå i arbeid med breddeutvidelse av riksvei 3. Foto: Hesselberg

Maskinene har blitt levert fra våren og til nå, og salgsansvarlig Roger Wang og mekaniker Ole Christian Granli leverte den første maskinen, en Komatsu PC210LC-11 i mai.

Denne saken ble første gang publisert 15/07 2020, og sist oppdatert 28/07 2020