23948sdkhjf

Vannkontrakter:: Consto Anlegg Øst med to nye oppdrag

Et på Hamar og et på Kløfta - til sammen 170 millioner kroner.

Consto Anlegg Øst har skaffet seg to nye oppdrag på totalt MNOK 170, det ene på Hamar og det andre på Kløfta.

Begge har oppstart i første kvartal neste år.

Oppdrag 1: For HIAS IKS

Consto Anlegg Øst er tildelt hovedentreprisen med bygging av vannbehandlingsanlegg for Hedemarken Interkommunale vann og avløpsselskap IKS (Hias IKS), en kontraktssum på MNOK 144 ekskl. mva.

Byggestart er januar 2019, byggetiden er 21 måneder.

Signerte kontrakt 14. desember Daglig leder i Consto Anlegg Øst, Morten Karlsen, gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

- Dette er vårt andre oppdrag i Hedmark, og vi tar fatt på oppdraget med stor entusiasme. Prosjektstørrelse, kompleksitet og geografi gjør at denne jobben passer perfekt for vår portefølje, uttaler Karlsen.

Oppdraget gjelder grunn og bygningsmessige arbeider for et nytt vannbehandlingsanlegg, og omfatter tre bygg med tilhørende anlegg; råvannpumpestasjon med grunnflate på ca. 145 m2, vannbehandlingsanlegg med grunnflate på ca. 2 300 m2 og pumpestasjon med grunnflate på ca. 90 m2. Kontrakt ble signert mellom partene fredag 14.12.

Oppdrag 2: For NRV og Ullensaker

Consto Anlegg Øst har også signert kontrakt med Nedre Romerike vannverk (NRV).

NRV og Ullensaker kommune skal bygge reservevannledning mellom Frogner og Kløfta for å øke sikkerheten og kapasiteten i vannforsyningen.

Reservevannledningen består av totalt av omtrent ni km landledning fordelt i flere entrepriser. Oppdraget Consto Anlegg Øst har fått omfatter grøfting og legging av ca. tre km med vannledning. Kontraktssum er på MNOK 26 ekskl. mva.

Abonner på Anleggsmagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142