Danner eget utleieselskap

Nasta Utleie skal leie ut til Nasta-kunder som ønsker kontrakt fra seks måneder

Den første januar ble Nasta Utleie lansert for å tilby maskiner til Nastas kunder med leieavtaler fra et halvt år og oppover. Egil Koch er ansatt som daglig leder i selskapet.
Den første januar ble Nasta Utleie lansert for å tilby maskiner til Nastas kunder med leieavtaler fra et halvt år og oppover. Egil Koch er ansatt som daglig leder i selskapet. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Neida, du blir nok ikke kastet på døra om du ikke er Nasta-kunde fra før. Poenget er å serve kunder som trenger en maskin fra seks måneder og oppover, men som ikke nødvendigvis trenger å kjøpe en.

Et supplement

Lanseringen blir beskrevet som et supplement til salgsorganisasjonen ellers. Hele produktspekteret kan leies i følge Egil Koch, som er ansatt som daglig leder i selskapet.

Han har allerede før nyttår skaffet 21 maskiner fra Nasta til egen utleieflåte og utelukker ikke at de kan sitte med en større flåte etter hvert. Koch har de siste seks årene jobbet i Bergene Holm, men tidligere har han to års erfaring fra Multidocker  og 13 år hos Cat Finans. Med seg har han Petter Borg, tidligere serviceleder i Nasta.

– Det er hyggelig å komme tilbake til både folka og maskinene i bransjen, kommenterte han under Arctic Entrepreneur.

Denne saken ble første gang publisert 19/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017