Denne kvartetten skal levere utstyr til Pon Rental

Pon Rental har inngått en 2 –års avtale for levering av utstyr til 100 + 100 Cat maskiner.

Fornøyde partnere: Fra venstre Magnar Oma (Klepp Mek), Finn Johansen (Rototilt), Morten Tarlebø (Pon Rental), Morten Opheim (Pon Rental), Hans Røring Rototilt og Sven Martinsen (SMP) Foto: Pon
Fornøyde partnere: Fra venstre Magnar Oma (Klepp Mek), Finn Johansen (Rototilt), Morten Tarlebø (Pon Rental), Morten Opheim (Pon Rental), Hans Røring Rototilt og Sven Martinsen (SMP) Foto: Pon
Sist oppdatert

Pon Rental har en kontinuerlig utskiftning av maskiner, og maskinene i flåten blir aldri eldre enn 36 måneder før de selges gjennom Pon Equipment med «Cat Certified Used -garanti» Garantien er et unikt konsept som gir tilgang til nesten nye maskiner med lavt timetall og god garanti, i følge en pressemelding.

Økende utleieflåte

Maskinene i utleieflåten blir større og større, og kravet til kvalitet og god service på maskiner og utstyr er viktig både for oss i Pon Rental og for kundene som kjøper de i etterkant.

107 maskiner i år

Det er flere store maskiner som skal inn i flåten i 2016, sier Operation Manager Morten Talebø, som også er ansvarlig for maskinparken.

Tarlebø kan med stor glede fortelle at det så langt i år er levert 107 CAT-maskiner,

fra 900 kg til 55 tonn, til Pon Equipments bruktavdeling som i etterkant er solgt som Cat Certified Used.

«Planen for 2016 og 2017 er at vi skal fortsette med dette volumet og vi planlegger å kjøpe 100 nye CAT-maskiner hvert år. Det kan fort bli flere også, om markedet er bra»

Pon Rental har i 2015 hatt en større økning på utleie av maskiner til større og lengre prosjekter.

Leverandørene som er valgt for denne 2-års avtalen er:

Klepp Mek - Skuffer og hurtigfester

SMP Parts AS -  Skuffer og hurtigfester

Norsecraft Tec AS - Lincoln sentralsmøring

Rototilt AS – tiltrotatorer

Denne saken ble første gang publisert 04/12 2015, og sist oppdatert 07/04 2017