Hydrema-teaser på ny dumper

To nye maskiner og nytt overvåkingssystem skal lanseres på Bauma

Denne kompakte dumperen er en av nyhetene Hydrema viser på Bauma.
Denne kompakte dumperen er en av nyhetene Hydrema viser på Bauma. Foto: Hydrema
Sist oppdatert

Danmarks eneste produsent av store anleggsmaskiner har to nye maskiner på den 450 kvadratmeter store messestanden på Bauma, og lanserer i tillegg et nytt telematikksystem for avansert datainnsamling fra maskinene.

To hemmelige nyheter

Fabrikken runder 60 år i toppform, og sender to nye maskiner og et nytt overvåkningssystem på markedet, står det i pressemeldingen.

Det store avdekningen av Hydrema-nyhetene skjer imidlertid ikke før mandag 8. april når Bauma åpner dørene. Fabrikken med hovedavdeling i Støvring på Nordjylland har nemlig besluttet å holde kortene tett til brystet.

-Det høres kanskje litt kryptisk ut, men den helt nye maskinen tar utgangspunkt i forespørsler fra kundene, og vi har utviklet et produkt som setter en helt ny sikkerhetsstandard for segmentet, sier Hydrema-toppsjefen Jan Werner Jensen.

- Hydrema fyller 60 år i år, og da er det artig å kunne bruke verdens største fagmesse for anleggsbransjen til å vise at vi er mer levende og visjonære enn noensinne før, forklarer han videre.

Hydrema er en av de første produsentene til å lansere en liten maskin med Stage V-motor. Kravet er at Stage V skal bli virkelighet først fra 2020», forteller direktøren.

Et glimt av den nye maskinen, noe mer får vi ikke se eller vite før mandag 8.april.
Et glimt av den nye maskinen, noe mer får vi ikke se eller vite før mandag 8.april. Foto: Hydrema