– Dette er en betydelig leveranse for Utleiesenteret

Utleiesenteret AS i Drammen har fått i oppdrag å levere maskiner og utstyr i forbindelse med utbyggingen av den siste parsellen av E134; Trollerudmoen-Saggrenda.

Utleiesenteret i Drammen skal leverer maskiner og utstyr i forbindelse med utbyggingen av den siste E134-etappen på Kongsberg; Trollerudmoen-Saggrenda.
Utleiesenteret i Drammen skal leverer maskiner og utstyr i forbindelse med utbyggingen av den siste E134-etappen på Kongsberg; Trollerudmoen-Saggrenda. Foto: Foto: Utleiesenteret
Sist oppdatert
Prosjektselger Marius Johansen(t.v.) i Utleiesenteret AS og prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg  kommer til å samarbeide tett i tiden som kommer.
Prosjektselger Marius Johansen(t.v.) i Utleiesenteret AS og prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg kommer til å samarbeide tett i tiden som kommer. Foto: Foto: Utleiesenteret

Like før juli i fjor kjøpte gründerne og investorene Rune Isachsen og Terje Stykket over halvparten av aksjene i utleieselskapene Høydespesialisten i Oslo, Akershus Utleie og Uteleiesenteret i Drammen.  De tre selskapene er dermed  samlet sett Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet med nærmere 1000 lifter og 100 gravemaskiner til disposisjon. Totalomsetningen er på over 300 millioner kroner.

Nå har Utleiesenteret AS, som har 37 ansatte fordelt på Drammen og Kongsberg, sikret seg en ny storkontrakt, nærmere bestemt i tilknytning til E134-utbyggingen på Kongsberg.  Det skriver bedriften selv i en pressemelding.


Det dreier seg om en leveranse til de tsjekkisk-norsk arbeidsfellesskapet Metrostav, HAG Anlegg og Bertelsen & Garpestad som nylig inngikk en kontrakt til en verdi av 643 millioner kroner for å bygge ut siste E134-etappe på Kongsberg; den fem kilometer lange parsellen Trollerudmoen-Saggrenda.

Parsellene inneholder to tunneler og en bro. Hele veiprosjektet skal etter planen stå ferdig høsten 2019.
Salgssjef hos Utleiesenteret, Morten Dahl, er veldig fornøyd med den nye kontrakten. – Dette er en betydelig leveranse for Utleiesenteret, og vi ser fram til å samarbeide med de tre selskapene i arbeidsfellesskapet, sier Dahl.
 – Vi har tidligere jobbet tett med Utleiesenteret, og vi er veldig godt fornøyd med både oppfølging, service og fleksibilitet for øvrig. Det er også en stor fordel i forhold til E134-prosjektet at Utleiesenteret har egen avdeling på Kongsberg, sier prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg.

Denne saken ble første gang publisert 22/03 2017, og sist oppdatert 07/04 2017