23948sdkhjf

Fjernstyrt eller GPS-styrt - du velger

Terrenggående klipper fra McConnel med GPS-styring

Den kan leveres med GPS-styring, da kjører man opp ytre grense og eventuelle hindringer. Deretter kutter den gresset sSelv, i opptil 55 graders helling.

- Den kan kjøre brattere, men om du forsøker å overstige 70 grader stopper den selv, forklarer Olav Austlid, daglig leder i CF Maskin Stange.

Det er sånn det kan høres ut når han forklarer om terrenggående klippere og redskapsbærere.

De har nylig fått inn den nye Robocut RC56 og stiller den ut på messa Miljø og Teknikk.

Om du skal kalle det en gressklipper for spesielt interesserte eller redskapsbærer for proffbrukere kan du velge selv, men den kan utstyres med 21 forskjellige redskaper og kan dra egen tilhenger.

Proff klipping

Typiske kunder er entreprenører som har funksjonskontrakter langs E6 og E18. Forsvarsbygg har også slike maskiner i forrige generasjon for å klippe rundt blant annet gamle festningsanlegg.

Foruten at de nye LED-lysa gir maskinen et stilig utseende er den også utstyrt med godkjente varslingslys som kan programmeres. Fjernkontroll er selvsagt med, den kan lades opp i maskinen.

55 graders helling

Mye er som på forrige generasjon, blant annet selvstrammende belter og trykksmøring av motoren slik at den kan arbeide i 55 graders helling alle fire veier.

Det sitter nå en Steg –IV-motor fra Hatz med DPF og EGR-ventil i denne maskinen.

Tre utgaver finnes, RC28, RC56 og RC75 (modellnavnet indikerer motoreffekten) og de kan utstyres med klippehoder fra 1,1 til 1,9 meters bredde.

McConnel RC56:

Kan utstyres med GPS fra Trimble

Rekkevidde på 150 meter

Display på maskin og fjernkontroll

Veier 1200 kg

Flyt på klippehodet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157