Dette opptok anleggsfolket i 2016

Her er er de mest leste anleggssakene i 2016.
Her er er de mest leste anleggssakene i 2016.
Sist oppdatert

Vi har dypdykket i lesertallene og funnet ut hva som opptok oss mest i året som gikk. Her er topplisten over de mest leste sakene i 2016.

Mest lest Anleggssak 1:

Husker du Linn Beate fra TV-serien «Brøyt i vei?» Saken om at hun fikk nytt sertifikat, ny jobb og ny bil tok anleggsfolket med storm og seilte opp på førsteplassen over mest leste anleggssaker i året som har gått.

Mest lest Anleggssak 2:

Veteranstoff er populært.  Saken om entreprenøren og hans Scania T-113 dumperbil slo an både hos anleggs- og transportfolket. -Dette er den siste ekte lastebilen, sier lastebileier Rolf Skarpnord til AnleggsMagasinet.

Mest lest Anleggssak 3:

Maskinselgerselskapet Avitec i Mjøndalen ble meldt konkurs 20. januar. Det var kemneren som begjærte Avitec konkurs etter at selskapet hadde stor gjeld og en rekke betalingsanmerkninger.

Mest lest Anleggssak 4:

Gladsaken om Kens Kombi traff mange. Showbil og anleggsbil, trekkvogn og tippbil. Det må en entusiast til for å få til det.

Mest lest Anleggssak 5:

Hæhres jobb på E6 Helgeland Nord traff også blink og er femte best leste sak innen anlegg i fjor. Kortsaken om at skytearbeidet hadde startet finner du her.

Denne saken ble første gang publisert 02/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017