Drypper på Encon

Den svenske bransjeorganisasjonen Maskinentreprenörerna (ME) har inngått en større samarbeidsavtale med Pon Equipment og Caterpillar. Avtalen betyr gunstige medlemspriser på utvalgte gravemaskiner samt et omfattende og langsiktig opplæringsarbeid fra MEs side.

Maskinentreprenörerna har inngått en større samarbeidsavtale med Pon Equipment og Caterpillar. Det kommer også Engcon til gode.
Maskinentreprenörerna har inngått en større samarbeidsavtale med Pon Equipment og Caterpillar. Det kommer også Engcon til gode. Foto: Engcon
Sist oppdatert

Avtalen er ikke helt borte vekk for Engcon heller. De er nemlig valgt som leverandør av redskaper og tilbehør til gravemaskinene.

– Det er en ære å få være med på en så pass stor kampanje, sier Lars Rönnestrand, salgssjef hos Engcon Sweden, som leverer Engcons utstyr.

Kampanjen er en omfattende satsing fra ME og omfatter også maskiner til MEs opplæringssenter. Der trenger man riktig utstyr for å skape gode opplæringsmuligheter for maskinførere, en yrkesgruppe vi snart vil oppleve en mangel på, samtidig som behovet øker.

Avtalen er også et godt eksempel på at når to parter inngår et samarbeid, vil det ofte dryppe på underleverandørene også.

Denne saken ble første gang publisert 28/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017