23948sdkhjf

Fastrac med mer stæsj og tilpasset T5-førerkort

"Endelig har vi på plass en Nordic Edition utstyrspakke"

Rosendal Maskin tar JCB Fastrac et steg videre og lanserer utgave tilpasset de norske førerkortreglene og ny utstyrspakke på Fastrac «Nordic Edition».

- Endelig har vi på plass en Nordic Edition utstyrspakke for Fastrac 4220 og 8330 i tillegg har vi nå 50km/t godkjenning fra fabrikk, forklarer Øystein Baraas - Salgsansvarlig JCB Fastrac og Agriline i en pressemelding.

Nordic Pack

I tillegg til muligheten for 50km/t registrering har JCB og Rosendal Maskin AS også satt sammen utstyrspakken «Nordic Edition».

Det skal gjøre maskinen mer komfortabel og tryggere for de norske bøndene og entreprenørene sies det.

Med utstyr som LED kjørelys, LED arbeidslys og LED brøytelys, GPS klargjort fra fabrikk, hurtigstyring, oppvarmet frontrute og bakrute, Deluxe skinnsete, gulvteppe + mye mye mer er traktorene fullpakket med ekstrautstyr.

50km/t godkjenning

- Dette er ett direkte resultat fra samtaler med både sjåfører og eiere. Det var ett tydelig ønske om muligheten for kunne kjøre Fastrac med høyhastighets førerkort T5, forklarer han.

Etter samtaler med Statens Vegvesen og JCB kan Rosendal Maskin nå tilby JCB Fastrac fra fabrikk både som 50,60 og 69 km/t (4000 – 50 og 60kmt, 8000 – 50 og 69kmt).

- Dette vil bidra til økt sikkerhet for de yngste sjåførene også» sier Baraas.

- Og i tillegg pga skivebremser og ABS står vi godt rustet for de nye kravene til lovpålagt EU kontroll på traktor med konstruert hastighet over 40km/t fra 2021.

50km/t godkjenningen kommer kun på nye fabrikksbestilte traktorer pga fabrikksgodkjenningen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094