Njål blir produktansvarlig

Fagsjefen blir produktansvarlig "Vei og Miljø" i Sigurd Stave Maskin.

Njål Hagen kommer fra stillingen som fagsjef MGF og blir produktsjef i Sigurd Stave Maskin.
Njål Hagen kommer fra stillingen som fagsjef MGF og blir produktsjef i Sigurd Stave Maskin. Foto: Fredrik Saugstad
Publisert Oppdatert

Njål Hagen (52) er fra 1. juni ansatt som produktansvarlig Vei og Miljø hos Sigurd Stave Maskin AS. Han har produktansvaret for de to redskapsbærerne Reform og Ladog, samt feiemaskiner fra Sobernheimer (SMB) og GS.

Hagen kommer fra stilling som fagsjef i Maskingrossisternes Forening (MGF). Før det var han i mange år journalist og redaktør i fagbladene Anlegg & Transport og Anleggsmagasinet.

Produktporteføljen Hagen får ansvaret for tyske Ladog som ble etablert i 1920 og deres redskapsbærere, en serie multifunksjonelle kjøretøy med blant annet 4WD og 4-hjulsstyring. Østeriske Reforms redskapsbærere Metrac, Muli, Mouty og Metron blir beskrevet som fleksible maskiner for mange ulike oppgaver.

- Maskinene fra både Reform og Ladog egner seg like godt til sommer- som vinterdrift, og kan i mange tilfeller erstatte bruken av flere forskjellige maskiner, forteller Njål i pressemeldingen.

I tillegg er maskinene kompakte og egner seg derfor spesielt godt på steder med begrenset plass.

- Jeg har alltid hatt sansen for maskiner som kan løse mange forskjellige oppgaver. Nå er jeg veldig fornøyd med å få muligheten til å løfte dette markedet videre i Norge. Med robuste og kjente produkter og et dyktig serviceapparat i ryggen, gleder jeg meg til å reise rundt og demonstrere disse produktene for nye og gamle kunder, sier Njål Hagen.