Felleskjøpet strategisk med Duun

Skal selge vedmaskiner og bakmonterte skjær.

Administrerende direktør Karl Martin Eggen og markedsansvarlig Birger Tunset i Duun Industrier ser fram til økt samarbeid med Felleskjøpet.
Administrerende direktør Karl Martin Eggen og markedsansvarlig Birger Tunset i Duun Industrier ser fram til økt samarbeid med Felleskjøpet. Foto: Felleskjøpet
Publisert

Felleskjøpet har i flere år solgt gjødselpumper og omrørere fra Duun, og nå utvides samarbeidet ved at også vedmaskiner og bakmonterte skjær fra Duun skjær inngår i Felleskjøpets sortiment.

Det opplyser selskapet i en pressemelding i ettermiddag.

- Vi gleder oss til å presentere bransjens bredeste utvalg av vedmaskiner. Duun er en offensiv og anerkjent leverandør og vi er stolte av å kunne presentere flere norske kvalitetsprodukter til kundene våre, sier kategori- og markedssjef Hans Petter Eik i Felleskjøpet Agri.

Han mener Duun kompletterer sortimentet fra Pilkemaster, som er Felleskjøpets andre leverandør av vedmaskiner.

- De to leverandørene utfyller hverandre perfekt. Duun begynner på mange måter der Pilkemaster slutter. Sortimentet fra Duun er svært godt tilpasset vedentreprenører, bønder og skogeiere som har gjort vedproduksjon til en viktig del av sitt næringsgrunnlag. Etter vår mening kan vi fremover tilby bransjens beste produkter til både større og mindre vedprodusenter, sier Eik.

Også administrerende direktør i Duun Industrier AS, Karl Martin Eggen, gleder seg over den inngåtte avtalen. - Vi ser fram til å videreutvikle samarbeidet med Felleskjøpet og har stor tro på at dette vil gi oss enda bedre markedstrykk, sier Eggen.