Følg Ivecos Dakar-løp på nettet

Nedtellingen til verdens mest berømte rally er i gang. Team Iveco Petronas De Rooy er klar for en ny konkurranse, og du kan følge det hele på nettet.

Iveco Trakker er også med i teamet til De Rooy.
Iveco Trakker er også med i teamet til De Rooy.
Publisert Oppdatert

De som er interessert i Dakar Rally, kan ta del i alle hemmelighetene om Iveco-kjøretøyene som stiller til start på www.iveco.com/dakar, og de kan følge rallyet trinn for trinn med daglige oppdateringer fra Sør-Amerika.

Hjemmesiden loser deg gjennom verdens vanskeligste og mest krevende konkurranse. I 2014 vil Iveco-teamet reise gjennom Argentina, Bolivia og Chile. Hjemmesiden er på engelsk og spansk og vil bli oppdatert daglig med Iveco-teamets resultater og andre løpsinformasjoner. I tillegg vil multimedia-innhold bli overført direkte fra konkurransen.

Nytt i 2014 er aktiviteten på sosiale nettverk. Iveco-siden er linket til Facebook, Twitter, Youtube, Flickr og Google Picasa. Her vil man finne alle nyheter i form av tekst, video og foto. En egen seksjon tar for seg historien om Iveco i Dakar Rally. Den vil beskrive teamenes suksess på de utroligste veier og en konkurranse som tiltrekker seg millioner av seere hvert år.

Til slutt er det også en seksjon med tittelen «From Dakar to your job». Den gir Ivecos kunder muligheten til å bli nærmere kjent med den nye Iveco Trakker.