Fortsatt sterkt av AF Gruppen

AF Gruppen har høy aktivitet og gode marginer i 1. kvartal. AF Gruppens omsetning i 1. kvartal 2016 var MNOK 2 707 (2 534).

AF Gruppen stiller samme krav til sine samarbeidspartnere og leverandører som til egne medarbeidere. Det forventes at alle deltar aktivt i arbeidet med å gjøre våre felles arbeidsplasser trygge, heter det i pressemeldingen.
AF Gruppen stiller samme krav til sine samarbeidspartnere og leverandører som til egne medarbeidere. Det forventes at alle deltar aktivt i arbeidet med å gjøre våre felles arbeidsplasser trygge, heter det i pressemeldingen. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Resultat før skatt var MNOK 186 (134), tilsvarende en resultatmargin på 6,9 % (5,3 %).

H-verdien for 1. kvartal var 2,1 (0,0).  Det samlede sykefraværet for 1. kvartal var 4,3 % (4,7 %).

AF Gruppen har en ordrereserve var MNOK 10 623 (11 287).

Ingen skal skade seg

 - AF Gruppen har en sterk finansiell posisjon og vi er stolte over å kunne levere et godt resultat for 1. kvartal. Enda viktigere for oss er det at ingen skal skade seg på jobb, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Viktig med tilstedeværelse

En økning i antallet skader med fravær er en påminnelse for ledelsen at deres daglige tilstedeværelse og innlevelse fortsatt er avgjørende for å kunne legge til rette for god og sikker drift.

Stor konkurranse

Det er stor konkurranse i anbudsmarkedet. Aktiv risikostyring har bidratt, og skal fortsatt bidra, til god lønnsomhet i de enkelte prosjektene og for konsernet totalt, ifølge AF.

- Dyktige ansatte i alle ledd er og blir vårt fremste konkurransefortrinn, avslutter Grongstad.

Denne saken ble første gang publisert 18/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017