23948sdkhjf

Frieri med hjullaster

Arnt Richard Andreassen fikk oppfylt et av sine største ønsker da han fylte 30 år, nemlig å besøke Hitachi-fabrikken. Men det var kjæresten Sissel Helen Bjørnsen som ble mest overrasket under besøket.

For en stund siden tok Sissel Helen tok kontakt med Nasta og spurte om det var mulig for dem å oppfylle Arnt Richards store ønske om å besøke Hitachi-fabrikken hvor gravemaskinene produseres. Han kjører nemlig en Hitachi-graver til daglig.

Ønsket ble oppfylt og Arnt Richard og Sissel Helen ble booket inn på en kundetur Nasta allerede hadde planlagt.

Da Arnt Richard fikk vite om turen, tok også han kontakt med Nasta for å fortelle om hans planer om å overraske Sissel Helen på turen. Han planla nemlig å fri under fabrikkbesøket.

Nasta kontaktet Hitachi-kontoret i Amsterdam og de sørget for en skikkelig overraskelse. Plottet var som følgende: Etter avtalt spill forsvant Arnt Richard ut under presentasjonen som ble holdt av lederen for HCME Europe for en fullsatt sal med norske gravemaskinførere og eiere. Sissel ble fortalt at han hadde magetrøbbel og hun ble igjen i salen. En stund ut i demonstrasjonen dukket en stor hjullaster opp. I skuffa var det spent opp et banner med teksten: Sissel vil du gifte deg med meg?, og ved siden av hjullasteren dukket Arnt Richard opp. Med nysgjerrige maskinførere som tilskuere gikk Arnt Richard ned på kne i grusen foran Sissel og fridde.

Svaret fra Sissel var et klart og tydelig JA! Snakk om innholdsrik fabrikktur, rene eventyret.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063