Minigraver laget i Frankrike:

Frir til utleie

Yanmar Construction Equipment Europe presenterte nylig den nye 2,6-tonns minigraveren SV26 i Berlin.

2,6 tonns minigraver fra Yanmar sikter mot utleiemarkedet.
2,6 tonns minigraver fra Yanmar sikter mot utleiemarkedet.
Publisert Oppdatert
De store vinduene i førerhuset og formen på hytta skal gi god sikt.
De store vinduene i førerhuset og formen på hytta skal gi god sikt.

Dette er den første Yanmar-maskinen som har blitt fullstendig konstruert og designet i Frankrike. Det er også den første maskinen i en rekke nye SV-minigravere som vil bli lansert i nær fremtid i følge Yanmar selv.

Utleiemaskin

SV26 er blitt spesielt utviklet for å møte behovene og kravene til utleieselskaper. Den viser til egenskaper som svært lav transportvekt, 3 sylindret Yanmar dieselmotor med direkte innsprøytning, avansert brukervennlighet og sikkerhet. SV26 kan brukes til et bredt spekter av applikasjoner innenfor områdene bygg og anlegg, jordbruk og landskapspleie, heter det i en pressemelding. Produsenten understreker at den er ekstremt kompakt og lett å transportere, uten at det skal gå ut over kraft og ytelse.

Lav vekt

Transportvekten er på 2600 kilo og kan dermed enkelt transporteres på en liten tilhenger. Yanmars dieselmotor reduserer drivstofforbruket og utslippet til mindre enn fire liter per time, i følge produsenten selv. Dette er mens du arbeider med høy effekt: 17,4 kW eller 23 hestekrefter, ved 2400 omdreininger. Et valgfritt system reduserer automatisk turtallet når maskinen ikke har vært brukt i mer enn fire sekunder. Det patenterte VIPPS-hydraulikksystemet, et system med tre pumper, kombinerer tre systemer som fungerer samtidig. I henhold til det arbeid som utføres, vil pumpene øke arbeidshastigheten for å tilpasse maskinens kraftbehov.

Store vinduer

De store vinduene i førerhuset og formen på hytta skal gi god sikt og den har LED-lys plassert ved den nedre del av bommen. Et nytt digitalt display gjør det mulig å styre arbeidstiden, daglig vedlikehold og å programmere intervensjoner. Displayet gir også sanntidsinformasjon om status for maskinen og man kan umiddelbart finne ut om avvik. Dette skal i følge Yanmar, bidra til å optimalisere sikkerheten for operatør og maskin. I tillegg skal den tilby maskinen bedre servicepunkter.

Et LED-lys er  plassert på undersiden av bommen fra fabrikk.
Et LED-lys er plassert på undersiden av bommen fra fabrikk.