Fusjon: Betonmast og Hæhre Isachsen

Resultatet er en av Norges aller største entreprenører.

Jørgen Evensen blir konsernsjef også for BetonmastHæhre - gitt at den varslede fusjonen går gjennom.
Jørgen Evensen blir konsernsjef også for BetonmastHæhre - gitt at den varslede fusjonen går gjennom. Foto: Betonmast
Sist oppdatert

«Vi gjør det!» er slagordet til Hærhe Isachsen, og det skal være visst.

Det sammenslåtte selskapet blir en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører, med drøyt 2.200 ansatte og omsetning rundt 9 milliarder kroner i 2017.

Det blir konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen, som skal lede det nye selskapet, som dessuten får nytt navn: BetonmastHæhre.

- Betonmast og Hæhre Isachsen danner et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innen bygg, anlegg og eiendomsutvikling, sier Evensen. Motivasjonen for sammenslåingen er økt vekst og lønnsomhet,

Gjennomføring betinger «en tilfredsstillende due diligence», samt godkjennelse fra konkurransemyndighetene. Transaksjonen ventes sluttført i løpet av april 2017.

Bakgrunn:

Betonmast er et av Norges raskest voksende entreprenørselskaper, med rundt 800 ansatte og en omsetning i 2016 som vil være over 4,3 milliarder kroner.

Hæhre Isachsen Gruppen er resultatet av sammenslåingen mellom Hæhre, en av Norges største aktører innen vei- og anleggsutbygging, og Isachsen, som er en stor regional entreprenør i det offentlige og private anleggsmarkedet. Gruppen omsatte samlet i 2016 for over 3,8 milliarder kroner, og har over 1350 ansatte.

Denne saken ble første gang publisert 20/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017