Største avtalen om Volvo anleggsbiler i Norge... og største ordre for Maur

Hæhre & Isachsen storhandler.

Fornøyde karer etter at den omfattende samarbeidskontrakten er undertegnet på Vikersund. Fra venstre salgsleder Christian Riise i Maur Bilpåbygg, selger Leif Ole Løvås fra Volmax Kongsberg, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, Frank-Ole Sørensen og transportleder i Isachsen Transport, Rune Tøftum.
Fornøyde karer etter at den omfattende samarbeidskontrakten er undertegnet på Vikersund. Fra venstre salgsleder Christian Riise i Maur Bilpåbygg, selger Leif Ole Løvås fra Volmax Kongsberg, daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS, Frank-Ole Sørensen og transportleder i Isachsen Transport, Rune Tøftum.
Sist oppdatert

Det meldes om en historisk avtale når Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS på Vikersund nå inngår avtale med Volvo-forhandleren Volmax Kongsberg og Volvo Norge i samarbeid med påbyggerbedriften Maur Bilpåbygg i Svelvik.

I første omgang er det gjort avtale om leveranse av totalt 40 biler, hengere og påbygg samt vedlikeholdsavtaler på alt utstyret i tre år. De første bilene er allerede satt i bestilling og leveransene starter i februar neste år.

- Dette må være den største avtale inngått for levering av Volvo anleggslastebiler i Norge, sier selger i Volmax Kongsberg, Leif Ole Løvås.

Leveres med I-shift og Dual Clutch

Første parti med biler og hengere består av 9 Volvo FH 540 med ekstra høyt chassis, 2 Volvo FH 540 med standard chassishøyde, en Volvo FH 540 trekkvogn og en Volvo FH 8x4 krokbil. Denne skal ha hydraulikkutstyr, variabel pumpe og Multilift krokløft, alt levert av Maur Bilpåbygg.

- Alle lastebilene leveres med VDS, Volvo Dynamic Steering, som er en viktig komfortfordel for sjåførene med tanke på å unngå belastningsskader. Videre skal alle bilene ha løftbar tandemaksel, noe som etterhvert nesten er blitt standard på en norsk Volvo anleggsbil. Det litt spesielle med disse bilene er at de leveres med Volvos girkasse I-Shift med Dual Clutch, avslutter Løvås i Volvo.

Størst også for Maur

På hengersiden er det gjort avtale, i første omgang, om leveranse av påbygg til alle de først bestilte 13 lastebilene, 12 trippelkjerrer, 2 tippsemi og 2 slephengere.

- Dette er den største ordre Maur Bilpåbygg har fått i selskapets historie. Vi er meget stolte av å få være med som leverandør her, og ser frem til et omfattende samarbeid i årene som kommer, sier salgsansvarlig Christian Riise.

Maur Bilpåbygg AS har vært en stor aktør i norsk påbyggerbransje gjennom mange tiår. Firmaet har 52 ansatte og omsatte for over 142 millioner kroner i 2017.

Styrer et hundretalls lastebiler

Hæhre Entreprenør er en av Norges største anleggsentreprenører innen vei, kraft og andre større anleggsprosjekter. Isachsen Anlegg, er en regional anleggsvirksomhet med hovedfokus på grunnarbeid, infrastruktur og utomhusarbeid med Østlandet som nedslagsfelt. Hæhre og Isachsen er begge del av BetonmastHæhre Gruppen.

- Vi er en avdeling som står for innkjøp av alt av maskiner og transportmateriale, anleggselskapene våre har behov for. Vi styrer med dette 6-700 anleggsmaskiner og et 100-talls lastebiler, hvorav ca 75 er anleggsbiler. Vi står også for all transport av egne maskiner mellom anleggene, kan daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie, Frank-Ole Sørensen fortelle.

Ønsker du et abonnement på AM/TM? Du får et godt tilbud her.

Denne saken ble første gang publisert 14/11 2018, og sist oppdatert 15/11 2018