Hæhre skaffer seg 17 Cat-hjullastere

Oslo, 15.01.2016. Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av hele 17 Caterpillar hjullastere.

Maskinene som skal leveres er 13 stk. Cat 950M (20tonn) og 4 stk. 938M (16 tonn) Foto: Pon Equipment
Maskinene som skal leveres er 13 stk. Cat 950M (20tonn) og 4 stk. 938M (16 tonn) Foto: Pon Equipment
Sist oppdatert

-Dette smaker fugl sier en fornøyd markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment.

Han beskriver utviklingen som eventyrlig i forhold til Cat mellomstore hjullastere i 2015. Med denne knallstarten tror han 2016 blir et enda heftigere hjullastereventyr deres del.

Maskinene som skal leveres er 13 stk. Cat 950M (20tonn) og 4 stk. 938M (16 tonn). Disse skal erstatte i hovedsak Volvomaskiner. De leverte en 962M sent i fjor som har gått som servicemaskin på Hæhres verksted og lager på Vikersund.

- Det kan nok tenkes at denne tente flere hos Hæhre sier selger i Pon og storkundeansvarlig Pål Brandvold, i en pressemelding.

Entusiasmen er tydelig i Pons melding hvor den nye 950M blir beskrevet som en maskin med spakstyring og masse knask som har gått rett inn i mange førerhjerter.

Pon tror også at den nye M- serien på de mindre modellene dvs. 926M, 930M og 938M som kom i fjor høst også er attraktive.

- Vi har nok aldri hatt en så sterk produktportefølje på servicemaskiner til entreprenører, avfallshåndtering og applikasjoner innen industri/matrialhåndtering, forklarer Brandvold.

Hæhre er fornøyd:

- Vi erfarer nå at med Caterpillars nye M-serie så er maskinene på et helt annet nivå enn tidligere og er absolutt der den bør være når det gjelder servicemaskiner i denne klassen. Vi tenker da spesielt på bla førermiljø med god sikt og den unike spakstyringen som en av mange gode element. Maskinene har ikke aktivt etterbrenningssystem, men kun et partikkelfilter som varer motorens levetid, dette gjør ting mindre komplisert og lite sårbart.  Alt dette sammen med Pon's serviceløsninger gjør dette til en god og komplett løsning for oss som kunde, sier daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen.

 

Førermiljøet blir nevnt som en av de sterke sidene til Cats nye hjullasterserie. Foto: Caterpillar
Førermiljøet blir nevnt som en av de sterke sidene til Cats nye hjullasterserie. Foto: Caterpillar
Fra venstre: Pål Brandvold storkundeansvarlig Pon, Frank Ole Sørensen, daglig leder Hæhre Maskinutleie, Roar Åserud fagansvarlig maskin i Hæhre Maskinutleie og Fredrik Sætren, produktsjef hjullastere Pon. Pon Equipment
Fra venstre: Pål Brandvold storkundeansvarlig Pon, Frank Ole Sørensen, daglig leder Hæhre Maskinutleie, Roar Åserud fagansvarlig maskin i Hæhre Maskinutleie og Fredrik Sætren, produktsjef hjullastere Pon. Pon Equipment Foto: Pon Equipment

Denne saken ble første gang publisert 15/01 2016, og sist oppdatert 07/04 2017