23948sdkhjf

Ferdig bru på fv. 102 Flesnes

HAK fra Alta startet i juni og åpnet den nye brua i slutten av november

Den nye brua er 21 meter lang og har en total bredde på 8,6 meter.

Inkludert en midlertidig avlastningsbru som ble montert under byggearbeidet, kom hele prosjektet på ca. 11 millioner kroner ink. mva.

Det er Troms fylkeskommune som er vegeier og som finansierer dette prosjektet, mens Statens vegvesen bygger på vegne av fylkeskommunen.

HAK fra Alta

Det er HAK Entreprenør AS fra Alta som har stått for arbeidet med å bygge den nye brua. De startet jobben i juni og i slutten av november sto den nye brua endelig klar til bruk.

Enda et bruprosjekt

HAK Entreprenør AS og Vistal Gdynia S.A undeskrev tirsdag 29.11.16 kontrakten for bygging av nye Tana bru. Kontrakten, som altså HAK Entreprenør AS og Vistal Gdynia S.A. signerte tirsdag, er på 333 millioner kroner og omfatter både ny bru og bygging av nye rundkjøringer, oppgradering av veien på begge sider og riving av den gamle brua.

I tillegg til å sikre adkomsten over elva har prosjektet sørget for oppgradert adkomst til friluftsområdet, kirkegården, samt to markavskjørsler.

Asfalten kommer til våren

Brua ble åpnet for trafikk i midten av november, men det gjenstår fortsatt noe arbeid før den er helt ferdig. I løpet av denne uken skal det ettermonteres noe rekkverk, og først når snøen smelter i 2018 skal det legges ny asfalt over brua.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125