23948sdkhjf

Hako Maskin tildelt forhandlerpris:: Hako Maskin ble beste LiuGong forhandler i Europa i 2013

Deler æren med medarbeiderne og godt samarbeid med LiuGong i Kina.

Under årets forhandlermøte i Shanghai, der alle globale LiuGong-forhanldere var samlet, ble Terje B. Lien og Hako Maskin AS tildelt pris som beste LiuGongforhandler i Europa år 2013.

- Selvsagt synes jeg dette er moro, å få tildelt en slik pris er for oss en anerkjennelse på at jobben vi gjør med LiuGong i Norge er god, forklarer eier av Hako Maskin AS, Terje Lien.

Deler æren

Videre presiserer han at æren ikke tilfaller han alene. Dette er et resultat av en samlet innsats fra alle medarbeiderne i Hako Maskin AS, uten et godt lag er man ingenting i kampen om kundene.

- Jeg må også tilskrive noe av æren til LiuGong, som har vært lydhør og positivt innstilt ovenfor oss her oppe i nord, i forhold til alle være innspill på forbedringer og endringer, forklarer han.

Godt samspill

Et godt eksempel på at Hako Maskin blir hørt er blant annet de nye 4, 6, og 8-tonnerne som ble lansert i Norge i sommer. Dette samspillet har blitt ytterligere forsterket under utviklingen av de nye maskinmodellene som er under konstruksjon i skrivende stund.

- Vi ser lyst på fremtiden og har god tro på et fortsatt godt og fruktbart samarbeid mellom LiuGong og Hako Maskin AS i årene som kommer, avslutter Terje med.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063