Skuffer ikke, gaselle for andre gang

Hardlife mer enn doblet omsetningen av skuffer og utstyr de siste årene

En fornøyd Stein iversen, daglig leder i Hardlife, kan notere seg Gaselle-bedrift for andre gang. Foto: Fredrik Saugstad
En fornøyd Stein iversen, daglig leder i Hardlife, kan notere seg Gaselle-bedrift for andre gang. Foto: Fredrik Saugstad
Sist oppdatert

Skuffeforhandleren Hardlife kan være stolte over å innta en meget hederlig 20. plass blant de 254 bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Hordaland i 2017.

- I Askøy kommune utenfor Bergen er Hardlife AS rangert som Gaselle bedrift nr. 2, og vi er som andre års Gaselle bedrift meget fornøyd over å være et av de de raskest voksende firmaer i distriktet, forteller daglig leder Stein Iversen.

For å oppnå Gasellestatus må en bedrift ha minst doblet omsetningen over de siste 4 årene, den må ha hatt positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst i perioden.

I fjor og på første mulighet klarte Hardlife AS å levere nettopp dette.

380 prosent

Nå i deres femte leveår har de beholdt plassen. Av 254 gaseller som ble kåret i Hordaland, så endte Hardlife på 20. plass med en omsetningsøkning på hele 380 prosent.

Firmaet hadde en omsetning på ca. 24 millioner kroner i fjor, og har mer enn tredoblet omsetningen sin de siste fire årene.

Denne saken ble første gang publisert 10/11 2017, og sist oppdatert 09/11 2017