Hatz til Anleggsgruppen

Anleggsgruppen er nå eksklusiv salgspartner for Hatz i Norge.

Hatz’ nye kontakt i Norge siden Mai: Anleggsgruppen presenterer seg selv (foran, fra venstre til høyre): Ciprian Birsan (Servicetekniker), Hilmar Zehe (Serviceleder); bakerste rad: Paul Håkon Endresen (Salgssjef), Christer Teigen (Delelager), Per Gunnar Holmgren (Daglig leder), Sajan Holmgren (Delelager RM), Svein Tore Jørgensen (Workshop Planner)
Hatz’ nye kontakt i Norge siden Mai: Anleggsgruppen presenterer seg selv (foran, fra venstre til høyre): Ciprian Birsan (Servicetekniker), Hilmar Zehe (Serviceleder); bakerste rad: Paul Håkon Endresen (Salgssjef), Christer Teigen (Delelager), Per Gunnar Holmgren (Daglig leder), Sajan Holmgren (Delelager RM), Svein Tore Jørgensen (Workshop Planner) Foto: Anleggsgruppen
Sist oppdatert

Fra og med 1. mai har Hatz en ny salgs- og servicepartner i Norge: Anleggsgruppen.

Med den nye, lokale kontakten vil Hatz ytterligere styrke sitt over 40 år lange nærvær på markedet i Norge, heter det i en pressemelding.

Etter bare noen få dager har teamet på 15 personer, ledet av partnerne Per Gunnar Holmgren og Paul H Endresen, kunnet behandle de første bestillingene av nye industrimotorer for en ny, norsk kunde.

Paul Endresen har samarbeidet med en av våre teknologipartnere, Ammann, i flere år, og har lenge vært kjent med Hatz-motorer. Vi gleder oss over å ha funnet en ekspertkontakt for våre norske kunder i form av Anleggsgruppen
Igor Hahn, kundeservice – utvikling av servicenettverk og kravadministrasjon ved Hatz.

- Det er overraskende at kunden i det hele tatt klarte å finne oss. På det tidspunktet hadde vi ikke engang kommunisert med Hatz om samarbeidet, siden vi fortsatt var i startfasen. Transaksjonen var selvsagt enda en bekreftelse på at vi med Hatz-motorer representerer en produsent av industrimotorer som er svært etterspurt innen industrien, sier Endresen.

Anleggsgruppen bygger nytt

Lagerføringen av erstatningsdeler vil også bli ytterlige utvidet i nær fremtid. Av den grunn har Anleggsgruppen nettopp kjøpt en ny eiendom i nærheten av Oslofjorden, i nærheten av hovedkvarterene deres i Drammen. Oppføringen av et nytt kontor planlegges blant annet for å supplere det eksisterende tilbudet av Hatz-komponenter.

B-, D- og H-serien fra Hatz.
B-, D- og H-serien fra Hatz. Foto: Hatz

-Vi setter stor pris på de strukturerte arbeidsprosedyrene. Kommunikasjonen er målrettet, hjelpsom og ekstremt produktiv. Teamet i Anleggsgruppen er svært motiverte til å spre Hatz’ utmerkede rykte», sier Paul Endresen.