Pon lanserer Dog-mode

"Hunder er menneskets beste venn, og mange ønsker å ha med sin firbente venn på jobb. Men det er viktig at de ikke blir overopphetet eller for kalde."

Flink og fornøyd anleggsbisk.
Flink og fornøyd anleggsbisk. Foto: Pon Equipment
Publisert

I koronatidene kan det være greit med en logrende gladsak med glimt i øyet også.

I de nye beltegraverne Cat 320 - 340 lanseres det nå en ny applikasjon; nemlig Dog Mode, skriver Pon Equipment med stor iver på sine nettsider.

Anleggsmagasinet skal selvsagt ikke avsløre hvor Pon Equipment har fått ideen til april-spø... -nyheten fra, men denne broom-saken kan hinte litt om det.

Fra spøk til alvor: Det er altså ikke greit å sette igjen hunden i en varm bil eller førerhytte.
Fra spøk til alvor: Det er altså ikke greit å sette igjen hunden i en varm bil eller førerhytte. Foto: Pon Equipment

De nye NextGen beltegravere fra Caterpillar leveres klargjort for “Dog Mode”.

Dog-Mode aktivert.
Dog-Mode aktivert. Foto: Pon Equipmen

For å aktivere “Dog Mode” går du inn på touchskjermen under Meny → Innstillinger → “Dog Mode”. Her kan du enten velge "air condition" for å kjøle ned hunden, eller "heater" for å holde hunden varm. Når Dog Mode er aktivert vil din Cat-maskin holde temperaturen som er innstilt frem til reservetanklyset blir aktivert.

For å forhindre at forbipasserende som ser hunden din i gravemaskinhytta skal bekymre seg, er det satt opp en hyggelig beskjed fra din firbente venn. Dette forhindrer at forbipasserende knuser ruten på gravemaskinen for å redde hunden fra den kvelende og farlige varmen som kan oppstå i hytten på en varm sommerdag eller fra den bitende kulden en kald vinterdag.

Og helt til slutt, om du ikke har fått det med deg, sjekk hvilken dato det er. :)