Implenia-direktøren funnet død

Stig Ingar Evje har vært savnet siden han forsvant fra hytta 3.mai. Nå er han funnet død ved Sjussjøvatnet.

Stig Ingar Evje, tidligere adm. dir. i Implenia Norge, ble onsdag bekreftet død etter at han forsvant fra familiehytta i mai. Foto: Implenia
Stig Ingar Evje, tidligere adm. dir. i Implenia Norge, ble onsdag bekreftet død etter at han forsvant fra familiehytta i mai. Foto: Implenia
Sist oppdatert

Det er VG som onsdag morgen skriver at personen som ble funnet død ved Sjusjøvatnet søndag, var Stig Ingar Evje.

Evje var administrerende direktør i Implenia Norge da han ikke kom tilbake til familiehytta etter en fjelltur. Det har vært mange leteaksjoner i Sjusjøen-området i perioden etter at Evje ble meldt savnet.

Politiet har også fått en rekke observasjoner fra folk som mener de kan ha sett Evje. – Jeg har personlig aldri vært borti i en liknende sak, sa lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til avisa Oppland for bare noen dager tilbake. Han har ledet arbeidet med å finne den savnede bedriftslederen, familiefaren og eks-soldaten Stig Ingar Evje.

Søndag ettermiddag ble levningene av en mann funnet av en turgåer, og onsdag morgen ble det altså bekreftet at det vitterlig er savnede Stig Ingar Evje. Dødsårsak eller tidspunkt er ennå ikke kjent.

Implenia-konsernets styre, ledelse og ansatte sørger over den triste nyheten og vi sender våre dypeste kondolanser til Evjes familie. – Vi håpet helt til det siste at Stig ville komme trygt tilbake til familien. Våre tanker er hos dem i denne vanskelige tiden, sier CEO i Implenia-konsernet, Anton Affentranger på konsernets nettsider.