JCB åpner nytt tysk hovedkvarter

En av deres største investeringer i produsentens historie.

Det tyske hovedkontoret til JCB ligger på et 12 dekar stort område utenfor Köln.
Det tyske hovedkontoret til JCB ligger på et 12 dekar stort område utenfor Köln. Foto: JCB
Sist oppdatert

Lord Bamford har nå offisielt åpnet JCB Tysklands nye hovedkontor. Tyskland er et av JCBs viktigste markeder og investeringen skal ha vært på rundt 50 millioner euro.

3 ganger større

Det nye anlegget er tre ganger så stort som det tyskerne har hatt til nå. Plasseringen i Köln er også strategisk med gode forbindelser via A4 Autobahn som gir rask transport til Nederland, Belgia og til både nord og sør i Tyskland.

2000 ansatte

JCB Tyskland ble grunnlagt i 1965, nå har de flyttet inn i det nye anlegget som rommer kontorer for 75 ansatte og et opplæringssenter for kunder og JCB Tysklands forhandlernettverk som har rundt 2000 ansatte.

Showroom

De har også fått plass til et showroom for å vise frem JCBs maskiner og på et nytt demoområde vil rundt 3000 besøkende få salgs- og teknisk opplæring i tillegg til opplæring av maskinførere.

Den første oktober avduket Lord Bamford en plakett for å markere åpningen som hadde besøkende fra JCBs 50 største forhandlere fra hele verden.
Den første oktober avduket Lord Bamford en plakett for å markere åpningen som hadde besøkende fra JCBs 50 største forhandlere fra hele verden.

Viktig marked

- Tyskland er et avgjørende marked for JCB fordi det utgjør Europas nest største marked og verdens femte største, dette vil hjelpe JCB med å levere salgsvekst i årene som kommer, kommenterte Bamford.

Denne saken ble første gang publisert 07/10 2019, og sist oppdatert 04/10 2019